Τρίτη, Ιουνίου 27

Κοιτάξτε πρώτα τα δικά σας χάλια και μην αναρωτιέστε, γιατί δεν σας ψήφισαν! Προδότες!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Ωϊμέ συμφορά που μας βρήκε! Ο φασισμός ενισχύθηκε και έμειναν έκπληκτοι οι "δημοκράτες" της...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Ωϊμέ συμφορά που μας βρήκε!
Ο φασισμός ενισχύθηκε και έμειναν έκπληκτοι οι "δημοκράτες" της... Αριστεράς.
Ας τα δούμε με την σειρά:
ΠΑΣΟΚ: 2011. Αντισυνταγματική καθαίρεση εκλεγμένου πρωθυπουργού (Γιωργάκη Παπανδρέου), μόλις ξεστόμισε την λέξη "Δημοψήφισμα" και αντικατάσταση του με ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ και επιβεβλημένο απ΄τις Βρυξέλλες, τραπεζίτη, τον Λουκά Παπαδήμου, από τρία κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ!!! (Κανονικό πραξικόπημα με τον δέοντα σεβασμό στην Δημοκρατία.😂)
Οι πραξικοπηματίες το οργάνωσαν στα μουλωχτά, στο Παρίσι.
Άνθρωπος του στενού κύκλου των τραπεζιτών-τοκογλύφων είχε υπηρετήσει στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Βοστώνης και στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα! (Μπουμπούκι Δημοκρατίας!)
Τα περισσότερα αντισυνταγματικά μέτρα εναντίον του λαού πάρθηκαν επί πρωθυπουργίας του. 106 δισεκατομμύρια ευρώ ήταν η ληστεία των Ασφαλιστικών Ταμείων με το περίφημο PSI, χωρίς καν να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι. Αποφασίζομεν και διατάσσομεν! Φτώχεια, αυτοκτονίες, ανεργία και μέτρα, μέτρα, μέτρα! Ολα "δημοκρατικά"!
Τότε χώθηκε στην κυβέρνηση ο "τσεκουράτος" Βορίδης.
ΝΔ: 2012-2015. Συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ. Εδώ χώθηκε στην κυβέρνηση ο Αδωνης Γεωργιάδης και μπήκε η "Χρυσή Αυγή", στην Βουλή, ως αποτέλεσμα της δεινής οικονομικής κατάστασης των πολιτών, λόγω Μνημονίων, που έφεραν και τα δύο σημερινά κοινοβουλευτικά κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ)
Τότε καταργήθηκαν 100 ΑΕΙ και ΤΕΙ. Πουλήθηκαν τα λιμάνια στο ΤΑΙΠΕΔ. Πωλείται ο μοναδικός ελληνικός δορυφόρος Hellas SAT.Δίνονται 50 δις στις Τράπεζες, απ΄τους φόρους μας. Κόβεται το δάσος των Σκουριών, πεθαίνουν φοιτητές απ΄τα μαγκάλια. Κλείνουν την ΕΡΤ. Μαύρο σε όλη την Ελλάδα.
Μιλάμε για σούπερ Δημοκρατία!!
ΣΥΡΙΖΑ: 2015. Συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ, 3ο Μνημόνιο.
Πραξικόπημα με μετατροπή του Δημοψηφίσματος, από ΟΧΙ σε ΝΑΙ. Πλειστηριασμοί ηλεκτρονικά, για να μην υπάρχουν αντιδράσεις. Νέες Αμερικανικές βάσεις σε Αλεξανδρούπολη, Λάρισα, Στεφανοβίκι.
Ξανά ΝΔ: 2019 με αυτοδυναμία. Αστυνομία στα Πανεπιστήμια, ξύλο στις διαδηλώσεις, Μόνο στα πεζοδρόμια οι πορείες. Αυθαίρετα εργοδοτικά δικαιώματα. Αντισυνταγματική κατάργηση ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων με υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, απαγόρευση μετακινήσεων, υποχρεωτική μασκοφορία, παράνομα πρόστιμα, απολύσεις εργαζομένων, που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν, εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο της Ουκρανίας με αποστολές όπλων, στήριξη νεοναζιστικών καθεστώτων, ηλεκτρονική καταγραφή κάθε προσωπικού δεδομένου των πολιτών, ακαταδίωκτα, συγκάλυψη κλεφτών, παιδεραστών, βιαστών, προώθηση ατζέντας της ανυπαρξίας φύλου, της ρεμούλας των ανεμογεννητριών και της ψευτοπρασινίλας με υποχρεωτικούς νόμους, μυστικές συνομιλίες παράδοσης του μισού Αιγαίου στην Τουρκία.
Όλα αυτά τα υποστήριξαν και τα κόμματα της δήθεν δημοκρατικής Αριστεράς και  διαγωνίζονται με την Δεξιά, για το αίσχος της εμφάνισης ναζιδίων στην Βουλή!
Κοιτάξτε πρώτα τα δικά σας χάλια και μην αναρωτιέστε, γιατί δεν σας ψήφισαν! Προδότες!

 http://www.press-gr.com/2023/06/blog-post_707.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .