Τρίτη, Ιουνίου 20

Αποκάλυψη-βόμβα του Πούτιν: Αυτή είναι η συνθήκη που πρώτα υπέγραψε και μετά παραβίασε η Ουκρανία!

Η συνθήκη Μόσχας-Κιέβου περιελάμβανε διατάξεις για ουδετερότητα και εγγυήσεις ασφάλειας

Στο φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έδειξε για πρώτη φορά ένα έγγραφο που συμφωνήθηκε από την ουκρανική πλευρά στις ειρηνευτικές συνομιλίες την άνοιξη του 2022
Φαίνεται ότι η Ρωσία απέσυρε δυνάμεις από το Κίεβο, πριν αλλάξει γνώμη η Ουκρανία. Ο Πούτιν παρουσίασε στην αφρικανική αντιπροσωπεία το προσχέδιο της συμφωνίας της Κωνσταντινούπολης για τη διευθέτηση της Ουκρανίας, το οποίο, όπως είπε ο Ρώσος Πρόεδρος, προσδιορίζει τα πάντα, από τον αριθμό των ενόπλων δυνάμεων μέχρι τις μονάδες στρατιωτικού εξοπλισμού και προσωπικού.

«Εδώ είναι! Υπάρχει!» είπε ο Πούτιν, δείχνοντας το έγγραφο υπογεγραμμένο από εκπρόσωπο της Ουκρανίας. «Και ονομάζεται αναλόγως – η συνθήκη για μόνιμη ουδετερότητα και εγγυήσεις ασφάλειας για την Ουκρανία. Ακριβώς για τις εγγυήσεις. Δεκαοκτώ άρθρα», σημείωσε ο Ρώσος ηγέτης.

«Επιπλέον, υπάρχει και ένα παράρτημα σε αυτό. Αφορούν επίσης (οι ρήτρες) τις ένοπλες δυνάμεις και άλλα πράγματα. Τα πάντα προσδιορίζονται – μέχρι τις μονάδες του μαχητικού εξοπλισμού και του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων. Το έγγραφο είναι εδώ!», είπε ο Πούτιν, προσθέτοντας ότι το έγγραφο μονογραφήθηκε και υπογράφηκε από την ουκρανική αντιπροσωπεία.

«Αλλά αφού αποσύραμε τα στρατεύματα από το Κίεβο, όπως υποσχεθήκαμε, οι αρχές του Κιέβου, όπως κάνουν συνήθως οι αφέντες τους, τα πέταξαν όλα στον κάδο των σκουπιδιών της ιστορίας. Ας το πούμε ξεκάθαρα. Θα προσπαθήσω να το θέσω έξυπνα. Τα παράτησαν», είπε ο Πούτιν.

Και αποκάλυψε ακόμα για την Ουκρανία: «Είναι άφραγκη. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι θα συνεχίσει να λαμβάνει χρηματοδότηση από τις παγκόσμιες κυβερνήσεις».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .