Κυριακή, Ιουνίου 25

Ήχησαν ήδη οι καμπάνες για τον ξεκουμπισμένο προδότη Αλέξη Τσίπρα! Τσακαλώτος: “Νομίζω ότι θα θέλει να αναστοχαστεί”!

Σχόλιο:Δεν είχε κανένα πρόγραμμα για τους Έλληνες που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, Μηδέν αύξηση στους χαμηλοσυνταξιούχους με δικό του νόμο προσωπικής διαφοράς, τους έκοψε και το ΕΚΑΣ για να τα δίνει σε λαθρομετανάστες Μουσουλμάνους. Ανοιχτά σύνορα φώναζαν οι Συριζαίοι, πήξαμε στους Πακιστανούς.Tώρα πληρώνει τη πολιτική που έκανε.

ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΣΥΡΙΖΑ      ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Για καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος λίγο μετά την ανακοίνωση των exit poll.

Ο Τσακαλώτος έκανε λόγο για «πολύ μεγάλη ήττα» της Κουμουνδούρου στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023. «Θεωρώ ότι η μεγάλη ήττα ήταν και στις πρώτες εκλογές και άρα ήταν δύσκολο να κάνεις μετά το οτιδήποτε. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται πολύ μεγάλος αναστοχασμός. Είμαστε δημοκρατικό κόμμα, έχουμε συλλογικές διαδικασίες».

«Είμαι σίγουρος ότι και ο Αλέξης θα θέλει να το σκεφτεί, να αναστοχαστεί. Θα το συζητήσει με τους συνεργάτες του και με στελέχη» συμπλήρωσε ο κ. Τσακαλώτος.

Ερωτηθείς, ωστόσο, το τι θα πει στον Αλέξη Τσίπρα ο πρώην υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ αρκέστηκε στο «θα μου επιτρέψετε να μην απαντήσω τι θα τον συμβούλευα».

Ήδη από τις πρώτες εκλογές, αυτές της 21ης Μαΐου, φάνηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται προς την έξοδο από την αρχηγεία του κόμματος. Μάλιστα, οι “φωνές” ήταν ιδιαίτερα έντονες, αλλά εκείνος δήλωνε πως “θα παλέψω ως το τέλος”. Φαίνεται όμως πως η μάχη… τελείωσε και δεν αποκλείεται να υπάρχουν άμεσες εξελίξεις.

 .makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .