Τρίτη, Ιουνίου 6

Αγκίστρι: Το οικονομικό νησί μόλις μια ώρα από την Αθήνα με τις υπέροχες παραλίες

ferryscanner-destination-page-agistri-agistri

Μια ανάσα από την Αθήνα, ένας περιζήτητος προορισμός κυρίως για τους weekenders λόγω της απόστασης αλλά και των εκπληκτικών παραλιών, το Αγκίστρι µε τη νησιώτικη αύρα του είναι ένα µικρό αυθεντικό νησί στην καρδιά του Σαρωνικού μπορεί να βρίσκεται στη σκιά των δημοφιλέστερων γειτόνων του, αποτελεί όμως µια αναπάντεχη έκπληξη!

Tο Αγκίστρι εκτός από την κοντινή του απόσταση από την Αθήνα είναι και οικονομικός προορισμός γεγονός που το κάνει μια τοπ επιλογή για μια ανοιξιάτικη ή καλοκαιρινή απόδραση. Πρόκειται για ένα νησί που διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για μια καλοκαιρινή εκδρομή, ακόμα και πολυήμερες διακοπές, σε οικονομικές τιμές.

 Πως θα πάτε στο Αγκίστρι
 Για να φτάσετε στο Αγκίστρι χρειάζεστε μόνο 55′ με το ταχύπλοο από τον Πειραιά και την τιμή του εισιτηρίου να κυμαίνεται στα 17,5 ευρώ. Αν από την άλλη απολαμβάνετε τα ταξίδια με πλοίο τότε μπορείτε να επιλέξετε το συμβατικό καράβι από το λιμάνι του Πειραιά, από 13,5 ευρώ τιμή εισιτηρίου και 1,5 ώρα ταξίδι.

Που να κολυμπήσετε στο Αγκίστρι

Οι παραλίες στο Αγκίστρι είναι μια προς μια υπέροχες και κάποιες ακόμα και εξωτικές! Εδώ θα βρείτε οργανωμένες παραλίες αλλά και ανοργάνωτες ανάλογα τα γούστα σας. Ωστόσο, χαρακτηριστικά σχεδόν όλων των παραλιών του νησιού είναι τα κρυστάλλινα νερά και το κατάφυτο τοπίο που ενώνεται αρμονικά με το μπλε της θάλασσας. Ένα ονειρικό τοπίο σε ένα οικονομικό νησί μια ανάσα από την Αθήνα.

Εάν από την άλλη θέλετε για λίγο να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας αλλά παράλληλα να μην κάνετε κάποιο μεγάλο ταξίδι, τότε το Αγκίστρι είναι ο απόλυτος προορισμός. Συνδυάστε αυτόν τον προορισμό κοντά στην Αθήνα, με τις διακοπές που χρειάζεστε και ζήστε μια ξεκούραστη και όμορφη καλοκαιρινή εμπειρία!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .