Τρίτη, Ιουνίου 27

Η μεγάλη αποτυχία Μητσοτάκη στις εκλογές

Να τρέχει μόνος του ο δρομέας, χωρίς την πίεση, ούτε καν την παρουσία αντιπάλων, κι όταν τερματίσει να τον ανεβάζουν στο βάθρο και να του δίνουν το χρυσό μετάλλιο. Μιλάμε για πλάκα.
Η μεγάλη αποτυχία Μητσοτάκη στις εκλογές

Ζούμε στο σκοτάδι. Μακριά από την αλήθεια. Πολύ μακριά, για να είμεθα κάπου κοντά στην πραγματικότητα. Το μαύρο παρουσιάζεται άσπρο. Την μέρα την κάνουν νύχτα. Είτε από άγνοια, είτε από ασχετοσύνη. Πάρε τις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Ακόμα και οι αντίπαλοι της ΝΔ μιλάνε για επιτυχία, για θρίαμβο του Μητσοτάκη. Την αποτυχία δεν την βλέπουν. Είτε δεν θέλουν, είτε είναι ανίκανοι να την αντιληφθούν.

Φοβερό. Να τρέχει μόνος του ο δρομέας, χωρίς την πίεση, ούτε καν την παρουσία αντιπάλων, κι όταν τερματίσει να τον ανεβάζουν στο βάθρο και να του δίνουν

το χρυσό μετάλλιο. Μιλάμε για πλάκα.

Ποιος, ποιοι ήταν στις εκλογές οι αντίπαλοι του Μητσοτάκη; Ο Τσίπρας, ο χαμένος από χέρι. Ο Ανδρουλάκης που προσπαθεί να ξεβρυκολακιάσει το... πεθαμένο ΠΑΣΟΚ. Το ΚΚΕ, που κυκλοφορεί σε άλλον αιώνα, σε ένα δικό του συμπάν. Και κάτι άλλα σκόρπια κομματικά λιμά. που σήμερα κυκλοφορούν στην πιάτσα κι αύριο θα εξαφανιστούν. Γνωστό και πολυπαιγμένο έργο. 

Ο Μητσοτάκης απέτυχε. Μόνος του έτρεξε στις εκλογές και δεν κατάφερε παρά μόνο να πιάσει το ίδιο ποσοστό. Η απόλυτη αποτυχία. Και από την άλλη άνοιξε την πόρτα της Βουλής στους γραφικούς. Σε κάτι περίεργους περιθωριακούς, που τους έχουν βαπτίσει ακροδεξιούς, ακροαριστερούς, σούπερ πατριώτες, στην πραγματικότητα πρόκειται για καραμπινάτους σούπερ γραφικούς.  Όλοι αυτοί στο όνομα της... διαφορετικότητας τους θα μας ζαλίζουν τον έρωτα για τέσσερα χρόνια. Φρίκη.

 https://www.zougla.gr/o-apoditiriakias/article/i-megali-apotixia-mitsotaki-stis-ekloges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .