Τρίτη, Ιουνίου 27

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Τραγική η κατάσταση» – Καταγγελία στον «αέρα» για εκλογικό κέντρο

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Τραγική η κατάσταση» – Καταγγελία στον «αέρα» για εκλογικό κέντρο
Ο παρουσιαστής εξήγησε τι αντίκρυσε όταν πήγε να ψηφίσει

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα και στην συνέχεια φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκλογικής εκπομπής του Ant1. Ο παρουσιαστής, κατά τη διάρκεια της εκπομπής προχώρησε σε μια καταγγελία σχετικά με την κατάσταση που αντίκρισε να επικρατεί σε εκλογικό κέντρο στα Βριλήσσια.

«Μόλις πήγα και ψήφισα, πριν από 15 λεπτά, και υποσχέθηκα εκεί στην εφορευτική επιτροπή, στα Βριλήσσια, να το πω, ότι δεν τους πήγε κανείς φαγητό κατά τη διάρκεια όλης της μέρας. Πρέπει να λύσουμε και το θέμα της εφορευτικής επιτροπής γιατί νομίζω ότι θα είναι το θέμα των επόμενων ημερών», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε στη συνέχεια: «Δεν τους πήγε κανείς φαγητό. Είναι στενάχωρο αυτό, έχουν πάει από τις 6 το πρωί, έχει πάει τώρα 6 το απόγευμα και δεν έχουν φάει. Είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν κιόλας; Θα πρέπει κάποιος να δώσει 30 ευρώ για να φάει, ενώ τον έχουν υποχρεώσει να πάει εκεί; Επίσης, δεν υπήρχε air condition, δεν υπήρχε ανεμιστήρας, η κατάσταση ήταν τραγική».

 https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/9798740/grigoris-arnaoutoglou-tragiki-i-katastasi-katangelia-ston-aera-gia-eklogiko-kentro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .