Τρίτη, Ιουνίου 13

“Ντρέπομαι για τους μισθούς που παίρναμε κάποτε, εσείς σήμερα παίρνετε ψίχουλα”

Καταγραφή

“Τα ποσά που διακινούνταν ήταν τεράστια. Κάποιοι έπαιρναν 30.000-35.000 ευρώ τον μήνα”, δηλώνει ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στην κάμερα του Open Weekend. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, τους λόγους που δεν θα ξαναγυρνούσε σε αυτήν

αλλά και την περιπέτεια με τον καρκίνο που πέρασε.
«Έχω ζήσει την τηλεόραση στην αγνή της εποχή, τη δεκαετία του ’80. Δεν υπήρχε μεταξύ μας ανταγωνισμός, να σε κοροϊδέψω για να κάνω τη δουλειά μου. Η καλύτερη περίοδος της ελληνικής τηλεόρασης ήταν η 20ετία 1990-2010. Τα ποσά που διακινούνταν ήταν τεράστια, ήταν μία εποχή κανονικό El Dorado», δηλώνει ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Κάποιοι έπαιρναν 30.000-35.000 ευρώ τον μήνα. Ντρέπομαι να το λέω, βέβαια, γιατί ξέρω τι παίρνετε εσείς σήμερα, πόσο έχουν συμπιεστεί οι μισθοί. Είναι κρίμα τα νέα παιδιά να ακούν αυτά τα ποσά και να παίρνουν ψίχουλα», τονίζει ο δημοσιογράφος.

«Εμένα με χάλασε όταν ήρθε ο μεγάλος ανταγωνισμός με τα ιδιωτικά κανάλια, γίναμε κάποια στιγμή ποδοσφαιριστές. Το 2009 παρουσίασα έναν πολύ σοβαρό καρκίνο στους λεμφαδένες και οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν από το άγχος. Είχα άγχος για την τηλεθέαση. Κατάλαβα ότι όποιος γίνεται σκλάβος στη δουλειά χάνει τη ζωή του», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Δεν βλέπω πρωινές εκπομπές, δε με νοιάζει τι κάνει η Δέσποινα Βανδή με τον κύριο Μπισμπίκη. Παρακολουθώ πολύ αθλητικά και ριάλιτι, όπως το Voice και το Survivor, γιατί με χαλαρώνουν», αναφέρει σε άλλο σημείο ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ενώ παραδέχεται πως έχει μετανιώσει για κάποιες «κίτρινες» εκπομπές που έχει παρουσιάσει στο παρελθόν.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .