Παρασκευή, Ιουνίου 9

ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ “ΒΟΜΒΕΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ GREEK MAFIA ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ – ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΦΙΑΣ – ΚΡΑΤΟΥΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

velopoulos

Η εφημερίδα Μακελειό έχει προχωρήσει σε σημαντικές αποκαλύψεις για τη σχέση κυβέρνησης με την Greek Mafia. Οι πολιτικοί βαράνε τον “ζουρνά” του Μητσοτάκη και έχουν βαρέσει… σιωπητήριο, όπως άλλωστε και τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ο Βελόπουλος είναι από αυτούς που τόλμησαν να μιλήσουν. Ακούστε τι λέει για τα όσα γράφουμε και εμείς εδώ και πολύ καιρό. Ακούστε τις σχέσεις της ελληνικής καμόρα με τον υπόκοσμο.

“Η Ελλάδα έχει γίνει Κολομβία…Μεξικό” είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Focus FM 103.6

κάνοντας λόγο για Κόζα Νόστρα και συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ πολιτικών, εφοπλιστών και μαφιόζων, με αφορμή το ξεκαθάρισμα λογαριασμών νονών της νύχτας με εμπλοκή του ονόματος Αλαφούζου.

Δείτε και άλλες αποκαλύψεις από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης στη συνέντευξη Τύπου στο Αγρίνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .