Τρίτη, Ιουνίου 20

O Σάββας Πούμπουρας απαντά για τον μορφασμό που έκανε την ώρα που έμπαινε στο πλατό η Ελένη Μενεγάκη


Τους τελευταιους μήνες κυκλοφορούν κάποιες φήμες που θέλουν τον Σάββα Πούμπουρα να μην συνεχίζει για ακόμη μία χρονιά στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

Μάλιστα, αίσθηση προκάλεσε την Τετάρτη η ατάκα-καρφί της Ελένης Μενεγάκη προς τον Σάββα Πούμπουρα στον αέρα της εκπομπής της.

«Αφήστε την κάμερα πάνω του, τη ζητάει τρία χρόνια» ήταν τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη, που προκάλεσαν αίσθηση και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως.

Μετά τον έντονο σχολιασμό αυτού του στιγμιότυπου, ο Σάββας Πούμπουρας φαίνεται πως έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από τον λογαριασμό του στο Ιnstagram.

Αρχικά, ο Σάββας Πούμπουρας ανέβασε ένα βίντεο όπου λέει με ύφος «Πολύ ντόρος για το τίποτα» και στη συνέχεια, δημοσίευσε μια εικόνα στην οποία έγραψε: «Αυτό που λες για κάποιον άλλον, δείχνει πολλά περισσότερα για εσένα παρά για τον άλλον».

Ωστόσο, το Σάββατο στην εκπομπή Οpen Weekend προβλήθηκε ένα άλλο στιγμιότυπο που ακολούθησε την ίδια μέρα στο οποίο φαίνεται η περίεργη αντίδραση του Σάββα Πούμπουρα την ώρα που χόρευε η παρουσιάστρια.

«Ε καλά, θα την έχουμε κάποια στιγμή, κάνω και την πασαρέλα μου να με δείτε και λίγο» ακούγεται να λέει με νόημα στην κάμερα η Ελένη Μενεγάκη κάνοντας μια χορευτική κίνηση ενώ την ίδια στιγμή, η κάμερα «πιάνει» τον Σάββα Πούμπουρα να κάνει έναν περίεργο μορφασμό.

Σήμερα (18/6) η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε ότι μίλησε τηλεφωνικά με τον Σάββα Πούμπουρα ο οποίος της ξεκαθάρισε πως ο συγκεκριμένος μορφασμός δεν πήγαινε προς την Ελένη Μενεγάκη αλλά, ήταν μια αντίδραση σε αυτά που έλεγε με τους τεχνικούς μέσω του ακουστικού που φοράει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάββας Πούμπουρας ανέφερε στην Ελένη Τσολάκη πως πάντα συνομιλεί με τους τεχνικούς όταν μπαίνει στο πλατό μέσω του ακουστικού του και αυτό που έπιασε η κάμερα, ήταν απλώς μια αντίδραση στη συνομιλία που είχε και πως ουδέποτε θα έκανε μια τέτοια κίνηση προς την Ελένη Μενεγάκη.

 Govastiletto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .