Δευτέρα, Ιουνίου 5

Νέα Δημοκρατία : Δεν φοβάται ότι θα χάσει την αυτοδυναμία,αλλά τρέμει την πλήρη αντικατάσταση της από τη “ΝΙΚΗ”!!(vid)

 

γράφει ο Ε.Κ

Παρόμοιο λόγο με του Δ.Νατσιού διατύπωναν παλαιότερα και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.Φυσικά τώρα με την ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα σε πλήρη εξέλιξη και την αποδοχή της Συμφωνίας των Πρεσπών(απο τη ΝΔ),κανείς απο τα στελέχη και τους βουλευτές της Ν.Δ δεν επικεντρώνεται σε θρησκεία και πατρίδα.Αλλά και για οικογένεια και για παραδοσιακές αξίες ποιοι να μιλήσουν αυτοί που προωθούν τον γονέα 1,2,3 και 4 ;(άλλωστε όποιος τολμήσει να ψελλίσει κάτι, χαρακτηρίζεται ακραίος από τα social media – Facebook και αμέσως περιορίζεται).


Κάτι να θυμίζει την παλιά παραδοσιακή Νέα Δημοκρατία υπάρχει ; Αναφέρεται συχνά-πυκνά
απο τον πρωθυπουργό ο όρος ΑΜΥΝΑ για την πατρίδα.. ποια “άμυνα” αυτή που θα προστατεύει τα “δικαιώματα” των ομοφυλόφιλων των επαγγελματιών δικαιωματιστών και των μεταναστών;(γιατι σε λίγα χρόνια μόνο από τέτοιους θα κατοικείται ο γεωγραφικός χώρος που σήμερα ονομάζεται Ελλάδα-οι υπόλοιποι πιθανότατα θα έχουν μεταναστεύσει).
Ο Δάσκαλος αντίθετα,επικεντρώνεται σε όλα αυτά που ανέβαζαν ψηλά τον πολιτισμό μας και την χώρα μας,πριν από την έναρξη των μνημονίων και την διακυβέρνηση του νεοταξίτη ΓΑΠ(οπότε και εξελίχθηκε με γοργούς ρυθμούς η καταπάτηση των δικαιωμάτων και των αξιών των πολιτών αυτής της χώρας).
Ο Δάσκαλος ΔΕΝ χρησιμοποιεί σε καμία περίπτωση ακραία ρητορική και ούτε το νόημα όσων περιγράφει μπορεί να χαρακτηριστεί ακραίο…
Αρχικά λοιπόν η ΝΙΚΗ θα μπει στη Βουλή.Αργότερα όταν και εφόσον ο ( ο μη διαβρωμένος)ελληνικός λαός διαπιστώσει την αυθεντικότητα της ΝΙΚΗΣ θα της δώσει περαιτέρω εκλογική ώθηση για την συνέχεια..

Για να δούμε λοιπόν τι “ακραίο” λέει ο δάσκαλος.. :

 https://www.tiktok.com/@spirosdelnorte/video/7239045337275551003?is_from_webapp=1&sender_device=pc

http://www.newspull.gr/2023/06/vid.html?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .