Πέμπτη, Ιουνίου 15

Βλέπουν Τραμπ να έρχεται ξανά και παίρνουν τα μέτρα τους!!! Χαμός στις ΗΠΑ, vid

Τεράστια χρήματα κατά των δεξιών, τους οποίους συγκρίνουν με ΝΑΖΙ και τρομοκράτες. Κίνδυνος εμφυλίου….

Στην Αμερική το διεθνιστικό Βαθύ Κράτος βλέπει τον Ντόναλντ Τραμπ να έρχεται ξανά δυναμικά για την προεδρία και προσπαθεί να το αποτρέψει!!!

Ξεκίνησε εκστρατεία για να συγκρίνουν τους δεξιούς Αμερικανούς με τους Ναζί.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ:

 

«Έγγραφα “βόμβα”, αποκαλύπτουν ότι το DHS του Μπάιντεν θέλει να βάψει τους “Συντηρητικούς Χριστιανούς”, ως Ναζί και τρομοκράτες.

Το κρατικά χρηματοδοτούμενο Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο του Τέξας, διαχειρίστηκε  το πρόγραμμα λογοκρισίας, στοχεύοντας “συντηρητικές δημοσιεύσεις”. Επίσης το ίδιο συμβαίνει στο Πανεπιστήμιο του Ντέιτον.

“Το Πανεπιστήμιο του Ντέιτον είναι ένας από τους πιο ριζοσπαστικούς αποδέκτες επιχορηγήσεων του προγράμματος, λαμβάνοντας 352.000 δολάρια για την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας, τον εξτρεμισμό και τα κινήματα μίσους, -το οποίο δεν είναι τίποτα (σχετικό) με τα παραπάνω. Είναι απλά οτιδήποτε υπάρχει στην δεξιά (παράταξη) του πολιτικού φάσματος ή, οτιδήποτε άλλο θεωρείται “χριστιανικό” ή “συντηρητικό”».

 

 

ή, οτιδήποτε άλλο θεωρείται “χριστιανικό” ή “συντηρητικό”».

 

 

 

 

photo EPA-CONSOLIDATED NEWS PHOTOS POOL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .