Πέμπτη, Ιουνίου 8

Προκαλεί ο Βέρτης: Θέλω μια γυναίκα σαν τη μάνα μου – Να μαγειρεύει και να στρώνει το κρεβάτι (video)

«Μην το πάρετε αρνητικά, αλλά νομίζω είναι το πρότυπο για κάθε άντρα» είπε ο Νίκος Βέρτης

Με αφορμή τα 20 χρόνια στον χώρο της μουσικής ο Νίκος Βέρτης παραχώρησε συνέντευξη μεταξύ των οποίων προχώρησε σε αναχρονιστικές δηλώσεις.

Αρχικά, σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Happy Day», ο Νίκος Βέρτης αναφέρθηκε στην καριέρα του, τον λόγο που δεν θέλει να εκθέτει την προσωπική του ζωή, ενώ περιέγραψε και τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει μία γυναίκα, για να βρεθεί στο πλευρό του.

«Πληρότητα θα νιώσω όταν καταφέρω να φέρω τη ζωή μου σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς. Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή, προσωπική. Δε μου αρέσει να με συνδυάσουν με μια σχέση παρά μόνο με τη μουσική μου. Φυσικά είχα σχέσεις στη ζωή μου και φυσικά μπορεί να έχω σχέσεις. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος είμαι» είπε αρχικά.

Βέρτης: Θέλω μια γυναίκα σαν τη μάνα μου – Να μαγειρεύει και να στρώνει το κρεβάτι

«Την κοπέλα, τη γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, πρέπει να την προστατεύσω γιατί, δεν είναι ωραίο, αν η γυναίκα αυτή δεν είναι γνωστή, να της φορέσω μια σφραγίδα στη πλάτη» πρόσθεσε.

«Μου αρέσει η γυναίκα, να είναι γυναίκα. Μην το πάρετε αρνητικά, δεν θέλω να φανεί σκληρό, αλλά, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μητέρας του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε όταν πετούσα τα παπούτσια μου… Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας, να έχει λίγο από τα στοιχεία της μητέρας μας» είπε τέλος, ο Νίκος Βέρτης.

Βέρτης: «Αν ήμουν gay θα το έλεγα… μακάρι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω»

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός τραγουδιστής προχωρά σε αναχρονιστικές δηλώσεις..koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .