Παρασκευή, Ιουλίου 28

Καρατόμηση του Διοικητή της 111 Πτέρυγα Μάχης

Καρατόμηση του Διοικητή της 111 Πτέρυγα Μάχης

Στην καρατόμηση του διοικητή της 111ΜΠ Κωνσταντίνο – Σάββα Τζοβάρα, για λόγους πλημμελούς εφαρμογής μέτρων πυρασφάλειας που έθεσαν σε κίνδυνο το υλικό προχωρά σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ειδικότερα, τα συγκεκριμένα βλήματα που καταστράφηκαν δεν ήταν υψηλής τεχνολογίας ή τα πλέον κρίσιμα για την άμυνα και ασφάλεια της χώρας γιατί σε μονάδα readiness δεν θα ήταν εκτός μονάδας, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Γεγονός είναι ότι αποθηκεύτηκαν όντως με τα ισχύοντα πρωτόκολλα για βλήματα με μεταλλικό περίβλημα, καθώς αποθηκεύτηκαν όντως με τον τρόπο που έπρεπε. Δεν υπήρχε θέμα μείωσης του αξιόμαχου και να μην έχουν τα απαραίτητα τα F-16.

Aπό την άλλη γεγονός ότι θα έπρεπε αυστηρά μέτρα πυρασφάλειας που είχε διαβεβαίωση ότι είχαν ληφθεί αλλά εκ του αποτελέσματος δεν είχαν ληφθεί τουλάχιστον στο μέτρο και στην έκταση που θα έπρεπε.

.zougla.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .