Σάββατο, Ιουλίου 29

Ο Βαλάντης στο πλευρό των πυροσβεστών στη Ρόδο – Φωτογραφίες

Η φωτιά στη Ρόδο μαίνεται για 10η μέρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις, αλλά και τους κατοίκους του νησιού να δίνουν μάχη με τις φλόγες προκειμένου να σώσουν τα δάση και τις περιούσιες τους.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στα πύρινα μέτωπα ήταν και ο τραγουδιστής Βαλάντης, ο οποίος κατάγεται από τη νησί και θέλησε να βοηθήσει τους πυροσβέστες στο έργο τους.

Ο Βαλάντης δημοσίευσε στο Instagram κάποιες φωτογραφίες μαζί με τους πυροσβέστες και έγραψε στη λεζάντα: «Όλες αυτές τις μέρες που βρέθηκα μαζί με τους συμπατριώτες μου στα μέτωπα της «καταραμένης» πυρκαγιάς, κάνοντας και εγώ ότι μπορώ για τη κατάσβεση της, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ περήφανος για το Ροδιακό Λαό που μου απέδειξε πως υπάρχει ακόμα ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους εθελοντές από όλη την Ελλάδα αλλά και τους ξένους επισκέπτες για την πολύτιμη βοήθεια τους. Ο Θεός να σας ευλογεί!».

 govastiletto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .