Παρασκευή, Ιουλίου 21

Έμιλι Μπλαντ για Κίλιαν Μέρφι: «Έτρωγε μόνο ένα αμύγδαλο την ημέρα» για το ανάγκες του ρόλου του

Έμιλι Μπλαντ για Κίλιαν Μέρφι: «Έτρωγε μόνο ένα αμύγδαλο την ημέρα» για το ανάγκες του ρόλου του

Η πρωταγωνίστρια του πολυαναμενόμενου «Oppenheimer» Έμιλι Μπλαντ αποκάλυψε την «εξαντλητική» προσπάθεια απώλειας βάρους στην οποία προχώρησε ο Κίλιαν Μέρφι για να υποδυθεί τον «πατέρα της ατομικής βόμβας».

Μιλώντας στο Extra για τη ριζική μεταμόρφωση του Μέρφι αποκάλυψε ότι «έτρωγε μόνο ένα

αμύγδαλο την ημέρα. Ήταν τόσο αδύνατος», είπε χαρακτηριστικά η Μπλάντ η οποία υποδύεται τη σύζυγό του Κάθριν Οπενχάιμερ στην ταινία.

Σημειώνεται ότι ο Ιρλανδός ηθοποιός στο παρελθόν είχε περιγράψει λεπτομερώς τις ακρότητες στις οποίες προχώρησε για να υποδυθεί τον διάσημο θεωρητικό φυσικό που έπαιξε κεντρικό ρόλο στη δημιουργία της ατομικής βόμβας κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Μιλώντας μεταξύ άλλων στους New York Times, εξήγησε πως πέντε μήνες πριν από τα γυρίσματα άρχισε να προετοιμάζεται τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά για τον ρόλο.

«Λατρεύω να παίζω με το σώμα μου και ο Οπενχάιμερ είχε μία πολύ ξεχωριστή σιλουέτα την οποία ήθελα να αποδώσω σωστά. Έπρεπε να χάσω αρκετά κιλά…ήταν πολύ αδύνατος, σχεδόν αποστεωμένος. Ζούσε με μαρτίνι και τσιγάρα. Είχε αυτά τα πολύ λαμπερά μάτια και ήθελα να του δώσω αυτό το βλέμμα, οπότε δουλέψαμε πολύ πάνω στο σώμα και τις εκφράσεις του πριν ξεκινήσουμε», είπε ο Μέρφι χωρίς να αποκαλύπτει πόσα κιλά έχασε για τον ρόλο.

Σύμφωνα με την Daily Mail η παγκόσμια πρεμιέρα του «Oppenheimer», σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Νόλαν, αναμένεται στις 21 Ιουλίου.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .