Παρασκευή, Ιουλίου 21

ΜΠΑΝΑΝΙΑ Η ΕΛΛΑΣ! ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ… ΘΕΟ, ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ “ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ”, ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΛ – ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΕΣ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΜΑ! ΣΥΧΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ “ΜΑΤΩΝΟΥΜΕ” ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ

ΡΕΥΜΑ

Το δίκτυο ηλεκτροδότησης λόγω του καύσωνα δοκιμάζεται με αποτέλεσμα τις συχνές βυθίσεις τάσης κυρίως στις ώρες της ημέρας που υπάρχει μεγάλη κατανάλωση. Πληρώνουμε μεγάλα ποσά για να πλουτίζει η καμόρα της ενέργειας και μένουμε χωρίς ρεύμα.

Όπως αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ χωρίς ρεύμα είναι αυτήν την ώρα περιοχές σε: Αιγάλεω, Κηφισιά, Ζωγράφου, Ιλίσια, Βοτανικός, Ταύρος, Ρουφ, Ρέντης, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε Αιγάλεω, Ζωγράφου, Ιλίσια, Βοτανικός, Ταύρος, Ρουφ, Ρέντης αναμένεται στις 19:30.

Η ηλεκτροδότηση σε Κηφισιά, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση αναμένεται στις 20:30.

Σημειώνεται ότι σε επιφυλακή παραμένουν οι διαχειριστές του ηλεκτρικού συστήματος, καθώς λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που έχει φέρει ο καύσωνας Κλέων, καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες συνεχής αύξηση της ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας.

Το δίκτυο ηλεκτροδότησης λόγω του καύσωνα δοκιμάζεται με αποτέλεσμα τις συχνές βυθίσεις τάσης κυρίως στις ώρες της ημέρας που υπάρχει μεγάλη κατανάλωση.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9c%ce%a0%ce%91%ce%9d%ce%91%ce%9d%ce%99%ce%91-%ce%97-%ce%95%ce%9b%ce%9b%ce%91%ce%a3-%ce%a4%ce%91-%ce%a4%ce%99%ce%9c%ce%9f%ce%9b%ce%9f%ce%93%ce%99%ce%91-%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%94%ce%95%ce%97-%ce%95/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .