Επιστροφή στην παραδοσιακή οικογένεια κάνει η Ιταλία, σε αντίθεση με την Ελλάδα που ετοιμάζεται να αναγνωρίσει τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών και εν συνεχεία την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλους «παντρεμένους».

Ήδη ακυρώθηκε η πρώτη διπλή «μητρότητα»: Η Μικέλα Λέιντι ακυρωνόταν επίσημα ως μητέρα της κόρης της στο πιστοποιητικό γέννησης του βρέφους, αναφέρει η Daily Mail.

Η Μικέλα και η 35χρονη «σύζυγός» της Βιόλα είναι μεταξύ των πρώτων στόχων της προσπάθειας της δεξιάς ιταλικής κυβέρνησης να πατάξει την ανατροφή και την παρένθετη μητρότητα ομοφυλόφιλων προκειμένου να αποκατασταθεί η κοινωνική τάξη σε μία χώρα που τα τελευταία δέκα χρόνια έχει αλλοιωθεί πληθυσμιακά κατά 10% από την παράνομη μετανάστευση!

Η κυβέρνηση της  Τζόρτζια Μελόνι  ξεκαθαρίζει στο κίνημα των LGΒΤQ+ ότι δεν μπορεί να είναι «γονείς»: «Οι νόμοι της χώρας δεν επιτρέπουν στα παιδιά να έχουν δύο μητέρες ή δύο πατέρες».

Η κόρη της Μικέλα και της Βιόλα ήταν ένα από τα τρία πρώτα παιδιά που γεννήθηκαν από λεσβιακά ζευγάρια των οποίων τα πιστοποιητικά γέννησης αλλάζουν για να διαγραφεί η μία μητέρα.

Η κυβέρνηση – με επικεφαλής την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό της Ιταλίας, η οποία έκανε εκστρατεία ενάντια στο «λόμπι των LGBT» και την «ιδεολογία των πολλών φύλων» όταν κέρδισε την εξουσία πέρυσι – δείχνει αποφασισμένη να σώσει την Ιταλία από τον εκφυλισμό.

Το κόμμα της θέλει επίσης να καταστήσει τον λεγόμενο «αναπαραγωγικό τουρισμό» ποινικό αδίκημα, με πιθανές ποινές φυλάκισης και πρόστιμα 1 εκατομμυρίου ευρώ για Ιταλούς ομοφυλόφιλους που χρησιμοποιούν ξένη παρένθετη μητρότητα.