Τρίτη, Ιουλίου 25

Νίκος Νικολόπουλος: Ο Μητσοτάκης συνεχίζει την καταραμένη πολιτική Σημίτη ΓΚΡΙΖΑΡΟΝΤΑΣ …ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Μητσοτάκης συνεχίζει την καταραμένη πολιτική Σημίτη ΓΚΡΙΖΑΡΟΝΤΑΣ …ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τώρα ἀρχίζει τό κόστος τῶν προβλέψιμων πολιτικών …

Τώρα μετά τις εκλογές θα μάθουμε ποσο κόστισε ο θρίαμβος του Μητσοτάκη…

Τώρα αρχίζει ο ΠΑΝΟΛΕΘΡΙΑΜΒΟΣ για την πατριδα …

Τώρα μαθαίνουμε που αρχίζει και τους δίνει ανοιχτά ο ίδιος ο μαρτυριάρης Ερντογκάν…

Τώρα οι μάσκες έπεσαν …


Τώρα δεν γίνεται αλλο να συνεχίσουμε να κλείνουμε τα μάτια σε όσα βλέπουμε και τα αυτιά μας σε όσα λέγονται δημόσια…

Τώρα δυστυχως αλλά δεν μπορεί να αυτοπαραμυθιαζόμαστε περί της δήθεν σπουδαίας στρατηγικής του πρόθυμου υπάκουου καλού παιδιου που περιμενει στη σωστή πλευρά της ιστορίας να το λυπηθούν …

Τώρα που οι σύμμαχοι βγήκαν ταπεινωμένοι απο τα παζάρια χωρίς αρχες και αξίες του Ανατολίτη …

Τώρα που στη Λιθουανία έκαναν star τον απρόβλεπτο και άτακτο , αυτον που δεν είναι δεδομένος και που βρίσκεται και στις δυο πλευρές της ιστορίας , αυτόν που θα τον έβαζαν ξανά … στη γωνία και η χώρα του θα έμενε …απομονωμένη…

Τώρα ας προλάβουμε να κρατήσουμε ακέραιη την πατριδα μας και την εθνικη μας κυριαρχία .

Τώρα ο Πρωθυπουργός πρέπει να υποχρεωθεί από πατριωτικά ΜΜΕ - πολιτικά κόμματα και να πεισθεί απο τον ελληνικό λαό να ανοίξει τα χαρτιά του, σχετικά με το τι άλλο έχει συζητήσει και έχει υποσχεθεί να προσφέρει στη Τουρκία και με ποια ανταλλάγματα ...

Ο Ερντογκάν είπε ότι δέχτηκε ο Μητσοτάκης να μπουν σε διαπραγμάτευση και τα κυριαρχικά δικαιώματα μας στην Δυτική Θράκη και ο Μητσοτάκης δεν απάντησε …

Τώρα πριν είναι μη ανατάξιμη η κατάσταση πρέπει οι πατριωτικες δυνάμεις της αντιπολίτευσης να γίνουν μια σιδερένια γροθιά και να απαιτήσουν από τον Μητσοτάκη και τον πρόθυμο και εκλεκτό του Γεραπετρίτη να σταματήσουν εδώ και τώρα την όποια ενδοτικη μυστική διπλωματία...

Η λανθάνουσα γλώσσα φαίνεται ότι τελικά είπε την αλήθεια όταν μετά τη συνάντησή τους στο Βίλνιους τού ξέφυγε και αναφέρθηκε σε διαφορές... Είναι ηλίου φαεινότερο, πλέον, ότι συζητά και για τη Θράκη! Κι όχι μόνο... Όπως είχε πράξει (κι είχα αποκαλύψει) το καλοκαίρι του 2022 στην Κωνσταντινουπολη.
Έχει ήδη υπαναχωρήσει στο θέμα της απευθείας εκλογής του ψευτομουφτή, κάτι που μάλιστα το είχε δεσμευτεί στον Τούρκο Πρόεδρο από τότε.
Τώρα λοιπόν που τον έδωσε ανοιχτά ο ίδιος ο Ερντογαν ;
Τώρα γιατί μία εθνική καταστροφή δεν είναι ποτέ ένα ακαριαίο γεγονός. Έχει χρόνο "προετοιμασίας" απο πολιτικους ανάξιους των περιστάσεων , φοβικούς , ανίκανους η εκβιαζόμενους η χρηματιζόμενους , με τη συμμετοχή ενός ανυποψίαστου πολιτικά λαού …
Τώρα για να προλάβουμε την μεγάλη εθνικη τραγωδία που έρχεται ολοταχώς .
Τώρα που βρισκόμαστε στην Αρχή του Τέλους.
Τώρα που αρχίζει η υπογραφή συμφωνιών παραχωρήσεων, κατ εντολή των ΗΠΑ της Γερμανίας των δανειστων του ΔΝΤ και των λοιπών Διεθνών Χρηματοπιστωτικων Οίκων.
Τώρα πρέπει να εξηγήσει ο Πρωθυπουργός απο το βημα της Βουλής στον Ελληνικό λαό που αποβλέπει η προαναγγελία των εθνικών παραχωρήσεων που προανήγγειλε απο το ΣΚΑΙ λεγοντας αυτολεξεί "οποιαδήποτε συμφωνία συνεπάγεται υποχωρήσεις από κάποιες θέσεις". Τάδε εφη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αποκάλυψε πως στην συνάντηση του με τον Τούρκο πρόεδρο υπηρξε «τολμηρή ατζέντα» που “επιδιώκει
να εξερευνήσει”, χωρίς να αποκλείει και “υποχωρήσεις”.

Όσα είπε στην συνέντευξη ο Πρωθυπουργός με κυνικό ρεαλισμό
δεν είχε κάνει ούτε νύξη στη μακρα προεκλογική περίοδο των δυο αλλεπάλληλων βουλευτικών εκλογών …

Τώρα λίγες ημέρες μετά , χωρίς την εντολή του κυρίαρχου ελληνικου λαού ανακοινώνει ότι αποδέχτηκε να μπουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τα μέχρι τώρα αδιαπραγμάτευτα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλαδος που εξαγοράστηκαν με ποταμούς αίματος των προγόνων μας στα πεδία των μαχων .

Δυσκολεύονται οι «του ΜΑΞΙΜΟΥ» και οι σφουγγοκολαριοι τους
να εξηγήσουν το πως μπορεί να ξεκινούν ουσιαστικές συνομιλίες χωρίς άρση casus belli... χωρίς την αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων απο την Κύπρο... και χωρίς καν να κάτσουν στο τραπέζι να δείχνουν μια ηττοπαθή στάση ; Γιατι μας χρέωσαν με περισσότερα απο 10-15 δις € για την αγορα ΜΑΜΟΥΘ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ αφού υποχωρούν και ικανοποιούν σχεδόν σε όλες τις Τουρκικές παράνομες αξιώσεις ;

Τα Κυβερνητικά φερέφωνα , τα ΜΜΕ της σάπιας διαπλοκής , τα οργανα των ξενων μυστικών υπηρεσιών και ελληνόφωνοι πράκτορες του ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ξεκίνησαν να προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για τον επονομαζόμενο «πιθανό συμβιβασμό» .

Και απο κοντά σχεδον ως υποστηρικτικές ακούγονται οι χλιαρές -και μόνο - δηλώσεις των κοινοβουλευτικών κομμάτων για τον επερχόμενο περιορισμό της εθνικης μας κυριαρχίας .

Παρατηρούμε μια απαράδεκτη αμηχανία απ' όλες τις πτέρυγες της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης όπως ακριβώς συνέβη και στο μέγιστο θέμα «Turkaegean»!

Πέρασαν τόσες ημέρες και ουδείς έχει αναλάβει τις πρωτοβουλίες που θα έπρεπε για να υπάρχει εθνική αντίδραση, καθώς πρόκειται για μια ολέθρια εξέλιξη, η οποία εισάγει ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο τετελεσμένο αποδοχής.

Ίσως γιατι θεωρούν πως πρόκειται περί "ιστορικής συμφωνίας" στην αρχή της δεύτερης τετραετίας Μητσοτάκη η γιατί επιθυμούν να πιστέψουμε και εμεις ότι ο Ερντογάν θα επιδείξει απο τούδε και στο εξής πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας για την επίλυση των ελληνοτουρκικών διαφορών. 

Οι ΜΑΞΙΜΟΠΑΙΔΕΣ απο κοινού με τους ΣΗΜΙΤΙΚΟΥΣ και τους ΕΛΙΑΜΕΠΙΔΕΣ αποφεύγουν να αντιληφθούν την ωμή πραγματικότητα: 
Απεναντι τους δεν έχουν έναν πολιτισμένο αντίπαλο και συνομιλητή αλλ’ έναν αδίστακτο Αττίλα, που απαιτεί να καταπιεί το μισό Αιγαίο, να τουρκέψει και τη Δυτική Θράκη και να ελέγξει όλη την Κύπρο. 

Το εθνικό παραμυθάκι με τον Ερντογάν που είναι… απομονωμένος και στριμώχνεται, θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.

Ας μην ξεχάσουμε ποτέ την εικόνα να χειροκροτεί όρθιο το αμερικανικό κογκρέσο τον έλληνα πρωθυπουργό τη στιγμή που ο Μητσοτάκης ελεγε στους Αμερικάνους Γερουσιαστές να μη δώσουν στρατιωτικό υλικό στην Τουρκία .

Ας μην ξεχάσουμε ότι η Τουρκία παίρνει τα F-16 και σβήνει τις κυρώσεις για τους ρωσικούς S-400 που φυσικά κρατάει.

Και εάν οπως είπε ο Μητσοτακης δεν μας πειράζει γιατι υποσχέθηκε ότι ο λύκος θα γίνει αρνάκι … και εάν ήταν καλό για το ΝΑΤΟ και αναπόφευκτο να πάρει ο Ερντογάν τα F-16, όπως λένε τώρα δημοσιογράφοι και "διεθνολόγοι, γιατί τόσο καιρό αφήναμε τον Μενέντεζ και το Έλληνο αμερικανικό λόμπι να αντιδρούν και τώρα θα κάνουν κωλοτούμπα και θα εκτεθούν ;

Μακάρι να μην είναι έτσι αλλα δυστυχως στο Βίλνιους έχουμε πλέον το νέο διπλωματικό μας Βατερλώ με τρομακτική αναβάθμιση της Τουρκίας σε ρόλο δερβέναγα του Αιγαίου.

Στη Λιθουανία επικράτησε η ΛΗΘΗ και η ΑΝΝΙΑ στη συλλογική Δύση όπως κάθε φορά που οι Φράγκοι παζάρεψαν την Ρωμιοσύνη με τους μουσουλμάνους απο την ΑΛΩΣΗ μέχρις εσχάτων … και έρχεται ως φυσική συνέχεια των πολλών επιτυχιών της πρώτης τετραετίας της κυβέρνησης ΑΡΙΣΤΩΝ - ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΙΤΗ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Τότε που η Αγιά Σοφιά έγινε τζαμί, έπαιρνε ο αέρας το Ορουκ Ρέις και το έφερνε Ρόδο, Κρήτη, Καστελόριζο και το Αιγαίο έγινε και με την βούλα της ΕΕ Turkaegean καθώς και η αποστρατιωτικοποίηση των νήσων που άρχισε και την επισημοποίησε ο Κυριακος Μητσοτάκης … και απο τότε ότι βγήκε από τα νησιά μας για να πάει στην Ουκρανία και ότι θα βγαίνει στο εξής δεν θα ξαναμπαίνει, μα και ούτε θα αντικαθίσταται ότι καταστρέφεται.


Ας μην ξεχάσουμε ότι απο ΤΩΡΑ αλλάζουν εντελώς οι ισορροπίες όχι μόνο οι στρατιωτικές αλλά και οι οικονομικές… και οι σχέσεις μας με τη Γαλλία όλο και θα χαλαρώνουν …

Εβαλαν τοποτηρητή - χωροφυλακα τη Γερμανία …

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .