Σάββατο, Ιουλίου 22

“Αν δεν πληρώσεις, απλά πεθαίνεις”! Νέα καταγγελία αναγνώστη για τα χάλια του ΕΚΑΒ

εκαβ-ασθενοφορο-νοσοκομειο

Τίποτα δεν αλλάζει και δεν θα αλλάξει, ακόμα και αυτές τις ημέρες που ο καύσωνας “βαράει” τις ευαίσθητες ομάδες. Διαβάστε την καταγγελία που μας έκανε αναγνώστης, ο οποίος ξημερώματα της σημερινής μέρας, κόντεψε να χάσει τη μητέρα του γιατί δεν ερχόταν το ΕΚΑΒ.

“Είχαμε καλέσει ασθενοφόρο για την μητέρα μου που χρήζει άμεσης εισαγωγής λόγω σοβαρής

καρδιοπάθειας εδώ και 3 ώρες! Τρία τηλέφωνα κι ακόμα έρχεται από το Αττικό στο Πέραμα.

Τελικά με κίνδυνο να συμβεί το μοιραίο καλέσαμε ιδιωτικό (50 ευρώπουλα) που ήρθε σε 15′ και φυσικά άκουσαν και τον εξάψαλμο στο ΕΚΑΒ. (Τους προέτρεψα να προβούν σε γεννετήσια πράξη..) Θυμηθείτε τις τελευταίες ημέρες πόσοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους περιμένοντας ασθενοφόρο.. Aν δεν πληρώσεις απλά πεθαίνεις”.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%91%ce%bd-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bb%ce%ac-%cf%80%ce%b5%ce%b8%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%9d%ce%ad%ce%b1-%ce%ba/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .