Κυριακή, Ιουλίου 30

Παππάς: Εξόφθαλμο «δούναι και λαβείν» η επιλογή της προέδρου και της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου

Παππάς: Εξόφθαλμο «δούναι και λαβείν» η επιλογή της προέδρου και της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου

 «Θα προκαλούσε μόνο γέλιο αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνο για τη Δημοκρατία το εξόφθαλμο πολιτικο-δικαστικό 'δούναι και λαβείν', που εξ αρχής γνωρίζαμε και σήμερα έγινε πραγματικότητα», αναφέρει ο Νίκος Παππάς για τις «τοποθετήσεις των κ.κ. Κλάπα και Αδειλίνη στις θέσεις της Προέδρου και της Εισαγγελέως του Αρείου

Πάγου, αντίστοιχα», οι οποίες «μας επιβεβαίωσαν».

«Οι πρωταγωνιστές του Ειδικού Δικαστηρίου για τις τηλεοπτικές άδειες προήχθησαν, υπερπηδώντας μάλιστα (στην περίπτωση της κυρίας Κλάπα) πολλούς αρχαιότερους και αξιολογότατους Αρεοπαγίτες. Η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου και οι προαγωγές τους έχουν, προφανώς, ισχυρή πολιτική συσχέτιση», αναφέρει στη δήλωση του.

Ο κ. Παππάς προσθέτει ότι «είναι, πλέον, όλοι εκτεθειμένοι» και αναφέρει καταληκτικά: «Τους ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το δημόσιο συμφέρον και να αντιστεκόμαστε στην εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης». 

https://www.zougla.gr/politiki/article/papas-eksof8almo-doune-ke-lavin-i-epilogi-tis-proedrou-ke-tis-isageleos-tou-ariou-pagou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .