Πέμπτη, Ιουλίου 20

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: «Άκομψη η ανακοίνωση της ΝΔ…!»

«Μέσα σε αυτά τα 9 χρόνια της θητείας μας κάναμε πολλά από όσα είχαμε ανακοινώσει και αρκετά που δεν είχαμε στο πρόγραμμά μας», τόνισε ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και εκ νέου υποψήφιος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Μιλώντας για τους στόχους του, εάν και εφόσον τον εμπιστευτούν και πάλι οι συνδημότες του, ο κ. Κωνσταντέλλος αναφέρθηκε στη δρομολόγηση-δημιουργία ενός Διοικητηρίου, καθώς επίσης και στην κατασκευή ενός αθλητικού κέντρου ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως παραμένει ο στόχος να έρθουν και οι τρεις δημοτικές ενότητες του ενιαίου πλέον δήμου σε μία ομοιομορφία.

Τέλος, ο κ. Κωνσταντέλλος, ο οποίος τυγχάνει μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, χαρακτήρισε άκομψη την ανακοίνωση της ΝΔ περί στήριξης του Κώστα Μπακογιάννη για την προεδρία της ΚΕΔΕ στην επόμενη θητεία. «Θεωρώ ότι η ανακοίνωση της ΝΔ ήταν άκομψη, άκαιρη, για να μην χρησιμοποιήσω καμιά άλλη έκφραση», δήλωσε με νόημα ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

airetos.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .