Παρασκευή, Ιουλίου 21

Τα χάνω μαζί σου ο χρόνος κυλάει μα μόνο η ματιά σου γλυκά με φιλάει και συ με αποφεύγεις και δεν με προσέχεις..

 

Τα χάνω μαζί σου ο χρόνος κυλάει μα μόνο η ματιά σου γλυκά με φιλάει και συ με αποφεύγεις και δεν με προσέχεις..  

Η σκέψη μου μόνο από εσενα γεμάτη πρωί, μεσημέρι μακές στο κρεβάτι, παντου σε γυρεύω μα εισαι αυταπάτη. Σε ειχα κοντα μου ολα τα βράδια μα μείναν μαχαίρια και μόνο σημάδια και ένοχα χάδια μες στα σκοτάδια.. Η σκέψη μου μόνο από εσενα γεμάτη πρωί, μεσημέρι μακές στο κρεβάτι, παντου σε γυρεύω μα εισαι αυταπάτη. 

  Σε βλεπω στα ματια και θες να δακρύσεις να λες σαγαπαω, ποτε μην με αφησεις, σε θελω κοντα μου, στην αγκαλια μου.Εσυ ησουν που ελεγες πως μαγαπουσες θυμήσου μου είπες πως δεν με ξεχνούσες, εσυ με γελούσες και δεν μαγαπουσες..

Σε παιρνω τηλέφωνο και μου το κλείνεις που εισαι τι κανεις σημάδι δεν δινεις εσυ κατι κρύβεις και μου το δείχνεις.Αχ και να ερχοσουνα έστω για λιγο να σε έβλεπα αγαπη μου για να ξεφύγω κοντα σου να μείνω φωνάζω και πίνω. 

  Εσυ ησουν που ελεγες πως μαγαπουσες, θυμήσου μου είπες πως δεν με ξεχνουσες, εσυ με γελούσες και δεν μαγαπουσες.Σε ειχα κοντα μου ολα τα βραδια μα μειναν μαχαίρια και μόνο σημάδια και ένοχα χάδια μες στα σκοτάδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .