Οδηγός αυτοκινήτου από την Γεωργία επιχείρησε να εμβολίσει μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 2:15 τα ξημερώματα, πλήρωμα ενός περιπολικού εντόπισε ένα όχημα να κινείται ανάποδα στην οδό Πιπίνου. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό του οχήματος να σταματήσει για έλεγχο, αυτός όμως δεν υπάκουσε
και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.Ακολούθησε καταδίωξη, στην οποία συμμετείχαν και άλλες δυνάμεις της αστυνομίας που ήρθαν για ενίσχυση.
Στην συνέχεια, στην συμβολή των οδών Λέσβου και Πόρου στην Κυψέλη, ο οδηγός του οχήματος, ένας 45χρονος από την Γεωργία, επιχείρησε να εμβολίσει μια μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ, που συμμετείχε στην καταδίωξη. Ο αστυνομικός που οδηγούσε την μηχανή κατάφερε με ελιγμό που έκανε να αποφύγει το όχημα, αλλά αυτή ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο ίδιος και ο συνάδελφος του που ήταν μαζί του.
Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Στην συνέχεια το ύποπτο όχημα εντοπίστηκε παρκαρισμένο στην συμβολή των οδών Σικίνου και Ωρίωνος, όπου μετά από αναζητήσεις αστυνομικοί εντόπισαν τον οδηγό του και τον συνέλαβαν ύστερα από πεζή καταδίωξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .