Τρίτη, Ιουλίου 25

Ανατριχιαστικό αλλά δυστυχώς δεν απέχουμε και πολύ από αυτόν τον εφιάλτη Πριν λίγες εβδομάδες, ο Nigel Farage κατήγγειλε πως ο τραπεζικός του λογαριασμός έκλεισε ξαφνικά χωρίς η τράπεζα να του εξηγήσει τους λόγους.

Τότε διάφορες φιλελέφτ φυλλάδες ισχυρίστηκαν πως αυτό έγινε επειδή ο Βρετανός πολιτικός και δημοσιογράφος

δεν πληρούσε κάποια οικονομικά κριτήρια.

Σήμερα όμως βγήκαν στη δημοσιότητα τραπεζικά έγγραφα όπου αποκαλύπτεται ότι ο λογαριασμός του Farage έκλεισε επειδή οι απόψεις του δεν άρεσαν

στην τράπεζα!

Ποιες είναι οι απόψεις αυτές;

Στο έγγραφο αναφέρονται η υποστήριξη του Farage στο Brexit και στον Ντόναλντ Τραμπ, το ότι είναι «ρατσιστής και ξενοφοβικός» αλλά και το ότι -άκουσον, άκουσον!- είναι φίλος με τον διαβόητο «αρνητή εμβολίων»…Νόβακ Τζόκοβιτς! Αξίζει να σημειώσουμε πως, τον τελευταίο καιρό, ο Farage έχει προσεγγίσει δέκα τράπεζες για να ανοίξει καινούργιο λογαριασμό και όλες αρνήθηκαν .

Στο δυστοπικό κόσμο που μας ετοιμάζουν οι φιλελέφτ ελίτ, οι κρατικοδίαιτες τράπεζες θα είναι βασικός παίκτης στο κυνήγι των διαφωνούντων. Όταν δεν έχει αποτελέσματα η λογοκρισία, ο αποκλεισμός από τα ΜΜΕ, η διαπόμπευση στα social media, οι «αντιρατσιστικοί» νόμοι, τα μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη, τότε θα επιστρατεύεται ο οικονομικός στραγγαλισμός που θα πείθει ακόμη και τους πιο σκληροπυρηνικούς να βάλουν μυαλό.

Όπως έγραψε σήμερα ο Nigel Farage : «Αυτή η ιστορία δεν αφορά μόνο εμένα. Μπορείς να είσαι εσύ ο επόμενος. Η «Refinitiv», η οποία παρακολουθεί την πιστοληπτική ικανότητα, μπορεί να εξετάζει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που γίνονται από οποιονδήποτε από εμάς στο Facebook ή αλλού. Εάν αυτή η κατάσταση αφεθεί ανεξέλεγκτη, τότε οδηγούμαστε προς ένα σύστημα «κοινωνικής πίστωσης» τύπου Κίνας στο οποίο μόνο όσοι έχουν τις «σωστές» απόψεις θα επιτρέπεται να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία».

Ανατριχιαστικό αλλά δυστυχώς δεν απέχουμε και πολύ από αυτόν τον εφιάλτη.

Τηλέμαχος Χορμοβίτης

proskynitis

simeiakairwn

 https://taxalia.blogspot.com/2023/07/blog-post_249.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .