Παρασκευή, Ιουλίου 28

Η «Ζούγκλα» στο στρατόπεδο της συμφοράς

Η «Ζούγκλα» στο στρατόπεδο της συμφοράς

Η «Ζούγκλα» κατόρθωσε να «διεισδύσει» στο στρατόπεδο Καράμπα και να εξασφαλίσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Για ευνόητους λόγους δεν το δημοσιεύει αυτούσιο.

Μπορείτε να δείτε ως τόσο το σημείο της μεγάλης έκρηξης (μοιάζει με κρατήρα) και να διαπιστώσετε ότι αποψίλωση είχε να γίνει εδώ και τρεις μήνες τουλάχιστον.  Ανώτατος αξιωματικός της αεροπορίας που είδε τις φωτογραφίες σχολίασε:

«Απαράδεκτο να υπάρχουν ξερά χόρτα σε όλη την έκταση του στρατοπέδου με τόσο επικίνδυνο στρατιωτικό υλικό! Πολύ περισσότερο εν μέσω καύσωνα. Ευθύνη έχουν όλοι από τον διοικητή του στρατοπέδου μέχρι τον Αρχηγό της Αεροπορίας».

Είναι λοιπόν φανερό ότι επικρατούσε χαλαρότητα τόσο ως προς την τήρηση των κανόνων ασφαλείας ενός στρατοπέδου με νατοϊκές προδιαγραφές, όσο και ως προς τον συντονισμό περιφρούρησης σε περίπτωση πυρκαγιάς. Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα δεν επιτρέπουν καμία αμφισβήτηση.

* Το πλήρες φωτογραφικό υλικό στη διάθεση των αρμοδίων

Δείτε τις φωτογραφίες όπως τις κατέγραψε ο φακός της «Ζούγκλας»:

Θυμηθείτε την στιγμή της έκρηξης:https://www.zougla.gr/greece/article/i-zougla-sto-stratopedo-tis-simforas

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .