Τρίτη, Ιουλίου 25

Η Βικτώρια Δέλλα φωτογραφίζει τη μητέρα της Γωγώ Μαστροκώστα

«Φωτογραφία από την Βικτώρια»

Η Γωγώ Μαστροκώστα επέστρεψε στα social media μετά από 14 μήνες απουσίας και ανεβάζει στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές που κάνει με την οικογένειά της

Το comeback της έγινε με μια φωτογραφία από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Callilo στο οποίο διέμεινε στην Ίο, ενώ τώρα ανέβασε μια φωτογραφία την οποία όπως εξηγεί στη λεζάντα τράβηξε η 15χρονη κόρη της Βικτώρια Δέλλα, την οποία έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή Τραϊανό Δέλλα. «Φωτογραφία από την Βικτώρια», έγραψε στη λεζάντα η Γωγώ Μαστροκώστα με την κόρη της να σχολιάζει: «H πιο όμορφη απ’όλες.»

Για το γάμο της με τον Τραϊανό Δέλλα αλλά και την κόρη της έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της:

«Η πρόταση γάμου άργησε να γίνει. Μένω έγκυος, είχα και μια εγκυμοσύνη που έχασα ένα μωράκι, τέλος πάντων και είμαι 4-5 μήνες έγκυος χωρίς πρόταση. Έτσι λοιπόν στον έκτο μήνα λέω στον Τραιανό, θα βαφτίσουμε την κόρη μας Βικτώρια Μαστροκώστα. Βικτώρια λένε την μητέρα του και Μαστροκώστα γιατί αν δεν έχεις παντρευτεί το παιδί παίρνει το επίθετο της μητέρας μέχρι να το αναγνωρίσει ο πατέρας. Μετά από λίγες ημέρες ήμασταν σε ένα ξενοδοχείο και μου εμφανίζει ένα δαχτυλίδι, τόσο απλά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .