Κυριακή, Ιουλίου 23

Κόνι Μεταξά: «Χαροπαλεύω για τη σωματική μου υγεία»

Κόνι Μεταξά: «Χαροπαλεύω για τη σωματική μου υγεία»

Η Κόνι Μεταξά το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιουλίου βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο και έκανε το νέο της Q&A στο Ιnstagram, απαντώντας στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Η γνωστή performer και κόρη του Λευτέρη Πανταζή μέσα σε όλα απάντησε ανοιχτά για την ψυχολογία της αυτή την περίοδο, καθώς για τη σωματική της υγεία.

«Ψυχολογικά είμαι πάρα πολύ καλά. Στη σωματική μου υγεία, εντάξει, χαροπαλεύω με το σώμα, τι να πω… Απ’ ό,τι ξέρω οι εξετάσεις που έχω κάνει, είναι καλές, αλλά στη σωματική υγεία με τα θέματα που παίζουν σχετικά με το σώμα… Θεέ μου, τι ώρα είναι και συζητάω γι’ αυτά;» ήταν η πρώτη αντίδραση της Κόνι Μεταξά.

«Τέλος πάντων, είναι δύσκολο να έχεις ψυχολογικά με το σώμα σου, αν δεν τα ξεπεράσεις φίλε, είναι δύσκολο. Όσο πιο πολύ μεγαλώνεις, τόσο πιο δύσκολο είναι να το διατηρήσεις. Και να σου πω την αλήθεια κιόλας, δεν θέλω… Μου αρέσει να περνώ καλά», απάντησε η Κόνι Μεταξά στο instagram για το σώμα της.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Η Κόνι Μεταξά έχει ξαναμιλήσει για την σχέση με το σώμα της και τα σχόλια που δέχεται στα social media.


  Govastiletto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .