Κυριακή, Ιουλίου 30

ΚΑΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ, Ο ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ “ΑΔΕΙΑΣΜΑ” ΣΕ ΠΑΤΟΥΛΗ – Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΕΛΑ!!! (ΦΩΤΟ)

0-1200x668Πριν από λίγες ώρες, ο υπουργός προστασίας του πολίτη Νότης Μηταράκης, αποκεφαλίστηκε διότι έκανε διακοπές την ώρα που η Ελλάδα καιγόταν, σύμφωνα με την δικαιολογία του Μαξίμου.

Το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα από την εφημερίδα Καθημερινή, η οποία μάλιστα στην συγκεκριμένη αναφορά έγραφε το εξής:

Σαν να μην τρέχει τίποτα

»Ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών»!

Το άρθρο λοιπόν που οδήγησε στην καρατόμηση Μηταράκη, ισχυριζόταν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρά την δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, ακύρωσε τις διακοπές του λόγω των πυρκαγιών!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο Μαράθι, όπου ανέμελος απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, παρά τους ανωτέρω ισχυρισμούς…

Καταγραφή

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει τραβηχτεί σήμερα το πρωί στις 9:56, στην αγαπημένη παραλία του πρωθυπουργού.

Πρόκειται για τον ορισμό της αναλγησίας, της εξαπάτησης, αλλά και της καθεστωτικής αντίληψης.

Τα ΜΜΕ παρουσίαζαν τον Μητσοτάκη ως τον ήρωα πρωθυπουργό, που ενώ χρειαζόταν ξεκούραση, προτίμησε να μείνει στην Αθήνα για να συντονίσει το έργο της κυβέρνησης λόγω των πυρκαγιών, ενώ την ίδια στιγμή ο υπουργός του αποκεφαλιζόταν για τρεις ημέρες διακοπές, ενώ και ο περιφερειάρχης Αττικής πιθανότατα απομακρύνεται, λόγω ενός ζεϊμπέκικου.

Εάν στην Ελλάδα η δημοκρατία λειτουργούσε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υπέβαλε σήμερα κιόλας την παραίτηση του, μετά από την συγκεκριμένη αποκάλυψη.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9a%ce%91%ce%97%ce%9a%ce%91%ce%9c%ce%95-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%a0%ce%91%ce%95%ce%99-%ce%9d%ce%91-%ce%a3%ce%92%ce%97%ce%a3%ce%95%ce%99-%ce%a4%ce%9f-%ce%a1%ce%95%ce%9c%ce%91%ce%9b%ce%99-%ce%94%ce%95/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .