Σάββατο, Ιουλίου 22

Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Παππάς

Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Παππάς

Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός Χρήστος Παππάς με την είδηση του θανάτου του να γίνεται γνωστή το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιουλίου. 

Το γεγονός επιβεβαίωσε το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας με μία ανάρτηση στο Facebook, στην οποία έκανε μια μικρή μνεία στην προσφορά του εκλιπόντα ηθοποιού στο Εθνικό Θέατρο.«Ακόμα ένας σκληρός/αποχαιρετισμός. Έφυγε ο Χρήστος μας , ο Χρήστος Παππάς της μεγάλης οικογένειας των ηθοποιων, τόσο ξαφνικά.. Ο Χρήστος που στην νιότη μας κάναμε παρέα για κοινά όνειρα, με γέλια και σχέδια για το μέλλον... Αθόρυβος ηθοποιός με πολύ σοβαρή πορεία κυρίως στο Θέατρο, ένα καλό παιδί μέχρι το τέλος!!! Κόσμησε με την παρουσία του και το ήθος του πολλές παραστάσεις του Εθνικού μας Θεάτρου ... Καλό ταξίδι αγαπημένε μας καλόκαρδε και πάντα γελάστε Χρήστο!».

 

Κόσμησε με την παρουσία του και το ήθος του πολλές παραστάσεις του Εθνικού μας Θεάτρου ... Καλό ταξίδι αγαπημένε μας καλόκαρδε και πάντα γελάστε Χρήστο!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .