Δευτέρα, Ιουλίου 31

Η Cardi B εκτόξευσε το μικρόφωνό της σε μια γυναίκα που της πέταξε αναψυκτικό

Η Cardi B εκτόξευσε το μικρόφωνό της σε μια γυναίκα που της πέταξε αναψυκτικό

Οφθαλμόν αντί οφθαλμού και μικρόφωνο αντί αναψυκτικού. Όταν μια γυναίκα εκτόξευσε ένα υγρό εναντίον της, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, η γνωστή ράπερ Cardi B δεν δίστασε καθόλου: ανταπάντησε από σκηνής, πετώντας της το μικρόφωνό της, όπως δείχνουν τα βίντεο που κυκλοφορούν σήμερα σε πολλούς ιστότοπους.Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός είναι η τελευταία στη σειρά καλλιτέχνιδα που δέχεται τέτοια επίθεση. Πρόσφατα η Μπίμπι Ρέξα δέχτηκε ένα κινητό

τηλέφωνο στο πρόσωπο σε μια συναυλία στη Νέα Υόρκη, ενώ κάποιος άλλος εκτόξευσε ένα σακουλάκι που περιείχε τις στάχτες της ίδιας της μητέρας του στη σκηνή όπου εμφανιζόταν η Pink, στο Λονδίνο.

Το Σάββατο, η Cardi B έδινε συναυλία στο Λας Βέγκας όταν μια γυναίκα που ήταν στο κοινό εκτόξευσε εναντίον της το περιεχόμενου ενός μεγάλου κυπέλλου.

Εμφανώς σοκαρισμένη, αλλά για λίγα δευτερόλεπτα, η ράπερ «απάντησε» εκτοξεύοντας με τη σειρά της το μικρόφωνό της εναντίον της γυναίκας, ενώ μέλη της ασφάλειας της κινούνταν προς τη δράστιδα.

Στην πλατφόρμα X (Twitter) πολλοί χρήστες ενέκριναν την πράξη της Cardi B, με κάποιους να λένε ότι οι καλλιτέχνες θα πρέπει επιτέλους να αντιδράσουν στις επιθέσεις εναντίον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .