Κυριακή, Ιουλίου 30

Viral και καυστικός ο Νίκος Μπογιόπουλος: «Είστε άχρηστοι!»

«Θα τους το πούμε με τρόπο που θα το καταλάβουν ακόμα και αυτοί οι “άριστοι” και “επιτελικοί”: Είστε άχρηστοι!»

Ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος μέσα από μια ανάρτηση που ήδη αναπαράγεται μαζικά, καταθέτει το δικό του, αιχμηρό σχόλιo για όσα τραγικά βιώνει η χώρα τις τελευταίες ημέρες.

Γράφει αναλυτικά ο Νίκος Μπογιόπουλος:

«Για δυο συνεχόμενες μέρες θρηνήσαμε και ανθρώπινες ζωές, χαμένους συνανθρώπους μας, εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής που αντιμετωπίζει την αντιπυρική προστασία, την πρόληψη σαν “κόστος”.

Το κυβερνητικό άλλοθι της “προστασίας της ανθρώπινης ζωής” έχει πλέον χρεοκοπήσει με τον πιο τραγικό τρόπο.

 

Φτασαμε στο σημείο που η φωτιά καίει πλέον ακόμα και στις αποθήκες πυρομαχικών στην αεροπορική βάση στη Νέα Αγχίαλο. Θα τους το πουμε με τρόπο που θα το καταλάβουν ακόμα και αυτοί οι “άριστοι” και “επιτελικοί”: Είστε άχρηστοι!

Την ίδια ώρα έχουμε τις προκλητικές και άθλιες δικαιολογίες της κυβέρνησης περί “κλιματικής κρίσης” που ξεστόμισε ο Μητσοτάκης στη Βουλή. Είναι το ίδιο πρόσωπο που στις 7 Ιούλη δήλωνε: “Εχουμε προχωρήσει και έχουμε υλοποιήσει έναν πολύ μεθοδικό σχεδιασμό για την αντιπυρική περίοδο”.

 

Και πριν από αυτόν ήταν ο υπουργός της κυβέρνησής του που – λίγη ώρα μετά τον χαμό των δυο πιλότων – βγήκε να μας ενημερώσει ότι “η ζωή συνεχίζεται”…

Είναι προφανές ότι στην περίπτωσή τους είναι ανώφελο να κάνει κανείς επίκληση της “ντροπής”. Την έχουν κάνει – κι αυτήν – στάχτη.».

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .