Σάββατο, Αυγούστου 12

ΙΚΑΡΙΑ: ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΝΙΓΜΟ ΤΟΥ 11ΧΡΟΝΟΥ – ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΝΙΓΜΟΣ

Η νεκροψία που διενεργήθηκε στη Σάμο το Σάββατο  και αφότου έγιναν όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις, έδειξαν ότι ο θάνατος του 11χρονου αγοριού στους Φούρνους Ικαρίας προήλθε από πνιγμό.

Επίσης, έχουν ληφθεί δείγματα για περαιτέρω τοξικολογικές εξετάσεις, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ πριν από λίγη ώρα.

 

Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του 11χρονου

Ο θάνατος του 11χρονου Χρήστου Σταμούλη, γιου του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη, που πνίγηκε την Πέμπτη (10/08) στους Φούρνους Ικαρίας έχει συγκλονίσει άπαντες

Η οικογένεια του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποίησε πως η κηδεία του 11χρονου θα γίνει τη Δευτέρα (14/08) στην Καλλιθέα.

Στην διαδικτυακή ανακοίνωση αναφέρεται: «Κηδεύουμε τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και ώρα 11 π.μ., στο Νεκροταφείο Καλλιθέας, το αγγελούδι μας Χρήστο Σταμούλη 11 ετών».

Η ανάρτηση:

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .