Τετάρτη, Αυγούστου 2

Βγάζει 120€ τη 1,5 ώρα: Αυτή είναι η νέα δουλειά του Παύλου Χαϊκάλη μετά το τέλος του από τηλεόραση και θέατρο

Dailymedia Newsroom

Mετά την εμπλοκή του ονόματός του στο κίνημα #metoo, ο Παύλος Χαϊκάλης, αποφάσισε να απομακρυνθεί από την τηλεόραση και το θέατρο και να καλλιεργήσει την κλίση που έχει στην αστρολογία.

Και φαίνεται πως αυτό το εγχείρημα του βγήκε. Μάλιστα, είχε έρθει στο προσκήνιο προ μηνών για την αστοχία που είχε κάνει να

δηλώσει δημόσια πως σκιαγράφησε τον αστρολογικό χάρτη του βιαστή και προαγωγού της 12χρονης από τα Σεπόλια, Ηλία Μίχου.

Ο Παύλος Χαϊκάλης είχε πει σε συνέντευξή του στο παρελθόν: «Η αστρολογία είναι μια εσωτερική αναζήτηση, ψυχολογία, το να κατανοήσεις το σχέδιο του θεού πάνω στον άνθρωπο. Σε βοηθά να καταλάβεις γιατί έχεις έρθει στη γη».

Ποια είναι τα κέρδη του, όμως, από το νέο του εγχείρημα;

Σύμφωνα με όσα αναφέρει της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο ηθοποιός -και πλέον αστρολόγος- Παύλος Χαϊκάλης, χρεώνει 120 ευρώ για 1,5 ώρα συνεδρίας, έχοντας πρώτα σπουδάσει αστρολογία σε σχολή που ιδρύθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα, επιθυμώντας να επισημοποιήσει με έναν τίτλο σπουδών τις μεταφυσικές του αναζητήσεις.

Δεν το λες κι άσχημο…

dailymedia.com.gr

     

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

    Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .