Τετάρτη, Αυγούστου 2

Είναι τυχαίο εκεί που μπαίνουν φωτιές να υπάρχουν συμβάσεις για ανεμογεννήτριες; Επίσημη σύμβαση από την ΡΑΕ για αιολικά πάρκα στα Δερβενοχώρια, εκδόθηκε στις 15 Ιουνίου.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος κατήγγειλε απο το βήμα της βουλής πως δεν μπορεί να είναι σύμπτωση οι ανεμογεννήτριες να έχουν συμβάσεις στις περιοχές που κάηκαν, Εύβοια, Ρόδος, Κέρκυρα και Δερβενοχώρια. Μάλιστα για τα Δερβενοχώρια έδειξε επίσημη σύμβαση από την ΡΑΕ για αιολικά πάρκα στα καμμένα μέσω του Twitter:

ΕΚΤΑΚΤΟ! Όχι οι φωτιές στα Δερβενοχώρια δεν μπήκαν για τις ανεμογεννήτριες ε; Δείτε λοιπόν τη σύμβαση την επίσημη για τα αιολικά πάρκα στα Δερβενοχώρια από την ΡΑΕ! Είναι ή δεν είναι ;

Από το βήμα της Βουλής εξέφρασε την άποψη ότι οι πολίτες τα έχουν βάλει με την κυβέρνηση αλλά και με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που «επιχειρούν να συγκαλύψουν» την «τραγωδία που υφίσταται η χώρα με τις πυρκαγιές».

«Αν είναι δυνατόν να λέτε καίγονται πόλεις και σπίτια, την ώρα που οι πυροσβέστες δίνουν αγώνα με τις φλόγες;» απάντησε με τη σειρά του ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

anazitiseis.gr

 /katohika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .