Πέμπτη, Αυγούστου 31

Εν τω μεταξύ έχουν ψηφίσει 2 φορές Μητσοτάκη και φοβούνται τον Αντίχριστο στα... τζιπάκια των ταυτοτήτων.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :
Εν τω μεταξύ έχουν ψηφίσει 2 φορές Μητσοτάκη (το Βδέλυγμα της Ερημώσεως έκαψε όλη την Ελλάδα) και φοβούνται τον Αντίχριστο στα... τζιπάκια των ταυτοτήτων.
 
Οff the road μυαλά, του γιατρού λέμε..πρώτα ψηφίζουν το Βδέλυγμα της Ερημώσεως και μετά φοβούνται για τον Αντίχριστο;;; Ο ίδιος είναι ο Αντίχριστος...ακόμα να το καταλάβουν.!!!!

ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Τώρα αφού κάηκε όλη η Ελλάδα ετοιμαστείτε για νέα Δεκεμβριανά μέσα στις πόλεις με τα λαθρομουσλίμια σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Όλο αυτό πρόβα τζενεράλε ήτανε για να δούνε τις αντιδράσεις μας, και πόσο γρήγορα αντιδράμε.
 
Υ.Γ  Ήδη ετοιμάζεται το επόμενο σύστημα αυτόματης ταυτοποίησης που δεν έχει σχέση με κάρτες και τσιπάκια Τα σκανερς της ίριδας Θα υπάρχουν παντού και θα σκανάρουν σε μιλισεκοντς τις ίριδες του κόσμου Θα ξέρουν μέχρι και ποιοι μπήκαν στο λεωφορείο ή το μετρό την τάδε ώρα.
 
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Ίριδα χρησιμοποιείτο στο έργο του Ομήρου Ιλιάς, ως κατ” εξοχήν αγγελιοφόρος των θεών, καθ” όλο τον Τρωικό πόλεμο. Σε αντιδιαστολή με την Οδύσσεια όπου ως αγγελιοφόρος χρησιμοποιείται ο Ερμής.  Η ίριδα του οφθαλμού ( όφεως θαλάμου), έχει απόλυτη σχέση με την «έδρα της ψυχής» την επίφυση κ.λ.π…. μετά τα οστά των Μαραθωνομάχων… άλλα πράγματα ψάχνουν οι Η.Π.Α. επί των σημερινών κατοίκων της χώρας των Ελλήνων. (ψάχνουν αυτόν που έχει τα "σημάδια" και είναι γεννημένος από την μοίρα να είναι ο νεώτερος Αχιλλέας). Διότι Τροία/Κίνα δίχως Αχιλλέα ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ.
 
Η 'Ιριδα κουβαλούσε κατευθείαν από την Στύγα (μόνο αυτή και κανένας άλλος δεν μπορούσε να το κάνει αυτό) σε χρυσή υδροχόη, για τον όρκο των θεών το «ιερό ύδωρ» και χαρασσόταν επτάχρωμος

 

 http://zeys-elaynon.blogspot.com/2023/08/2.html#more

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .