Πέμπτη, Αυγούστου 24

Καίτη Γαρμπή: «Χρησιμοποιώντας φίλτρα, είναι σαν κοροϊδεύω τον κόσμο πως μοιάζω με 30 και μόλις με δουν να πάθουν σοκ»

«Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, κάνω ανθρώπινες»

Μερικούς από τους χαρακτηρισμούς που έχουν αποδοθεί, από το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, στην Καίτη Γαρμπή είναι «διαχρονική

τραγουδίστρια», «αυθεντική σταρ», «φωνή της καρδιάς μας», «Ελληνίδα ντίβα» Και όχι άδικα.

Η γνωστή τραγουδίστρια ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο του τραγουδιού από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 και μέχρι σήμερα βρίσκεται στην κορυφή τις προτιμήσεις του κοινού.

Την Καίτη Γαρμπή δεν θα την δούμε συχνά να προβάλει στη δουλειά της, ή την προσωπική της ζωή, με σκοπό να βρεθεί στο προσκήνιο, αυτό ίσως είναι και εκείνο που την έκανε ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο.

Το μυστικό της επιτυχίας της αποκάλυψε η αγαπημένη ερμηνεύτρια στο περιοδικό «In Style» όπου παραχώρησε συνέντευξη, τονίζοντας πως: «Δεν είμαι εμμονική με την καριέρα, για αυτό και δεν έχω καθόλου κοινωνική ζωή, κάτι το οποίο είναι χρήσιμο κι υποστηρικτικό για τη δουλειά μου. Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, κάνω ανθρώπινες. Έχω πολύ λίγους στενούς φίλους κι αυτή είναι η μόνιμη παρέα μας. Ίσως μεταξύ άλλων, η θέση αυτή να ενισχύει την πιο ανθρώπινη πλευρά μου».

«Είμαι αληθινή πάντα, δεν επιδιώκω να είμαι αρεστή σε όλους και υποστηρίζω τα θέλω μου και ό,τι θεωρώ δίκαιο και σωστό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τέλος, αναφέρθηκε στην «τάση» που έχουν διάφορεοι celebrities να κάνουν photoshop στις φωτογραφίες τους λέγοντας πως: «Χρησιμοποιώντας φίλτρα το πρωί που ξυπνάω και είμαι άβαφη είναι σαν να θέλω να κοροϊδέψω τον κόσμο πως μοιάζω με 30χρονη. Ωραία. Και μετά να με δουν έξω που κυκλοφορώ όλη μέρα και να πάθουν σοκ; Τουλάχιστον είμαι ειλικρινής κι έτσι έχω κερδίσει και κάποια “καλέ, η τηλεόραση σας αδικεί, από κοντά είστε κούκλα”».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .