Κυριακή, Αυγούστου 6

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 61ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΑΧΑΡΝΩΝ – “ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ”, ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ Ι.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

ςςςςς

Ο 61χρονος, φερόμενος ως βομβιστής της Τεκτονικής Στοάς και συνελήφθη σήμερα (25/07) από τις αρχές, δηλώνει φανατικός εχθρός της μασονίας, «Θεματοφύλακας του Συντάγματος», αλλά και οπαδός του Καποδίστρια.

Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι είναι «Θεματοφύλακας του Συντάγματος» και επικαλέστηκε το άρθρο 120 του Συντάγματος για ότι έκανε.

Συνελήφθη ύστερα από έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του στην Αθήνα όπου οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν ολόκληρο παρασκευαστήριο εκρηκτικών μηχανισμών.

Συγκεκριμένα, ο 61χρονος εμφανίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως προστάτης της Πατρίδας και της ορθοδοξίας απέναντι στη Μασονία και στη «Σατανική Διακυβέρνηση της Ελλάδας», όπως τη χαρακτηρίζει.

Η ανάρτηση του πέντε μέρες μετά την επίθεση
Λίγες μέρες μετά την επίθεση στην Τεκτονική Στοά δημοσίευσε ένα άρθρο στην προσωπική του ιστοσελίδα, στο οποίο σχολίαζε την έκρηξη στην οδό Αχαρνών κάνοντας λόγο για τιμωρία από τον «Πολέμαρχο του Θεού» ο οποίος θα πολεμήσει «δια όπλων» τις σατανικές δυνάμεις

Επίσης, ο 61χρονος δημοσιεύσε και φωτογραφίες από φέιγ βολάν τα οποία παρουσίαζε ως προκήρυξη για την επίθεση στο κτίριο της Τεκτονικής Στοάς. Τα φέιγ βολάν, με τίτλο «Μασόνοι Σατανιστές και Προδότες της Ελλάδος», ανέγραφαν μεταξύ άλλων «κηρύσσουμε επίσημα τον πόλεμο σε κάθε εχθρό και πολέμιο της πατρίδος μας». 

Ακόμη, ο συλληφθείς αν και δεν ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στο άρθρο του υποστήριζε πως τα φέιγ βολάν βρέθηκαν στο Μενίδι και αναφέρονταν στην έκρηξη στην Τεκτονική Στοά.

Τέλος, μια ημέρα μετά, ο 61χρονος έγραψε στο προφίλ του στο Facebook πως η πρώτη βομβιστική επίθεση σε Μασονική Στοά παγκοσμίως αποτελεί την εκδίκηση του Ιωάννη Καποδίστρια στους «Μασόνους δολοφόνους του».

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν στις 6:30 το πρωί της 13ης Ιουλίου όταν κάποιος τηλεφώνησε στο 112 για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στην είσοδο της μεγάλης στοάς, χωρίς να γίνεται λόγος για τον χρόνο της έκρηξης. Η έκρηξη ήταν χαμηλής ισχύος. Το μόνο που προκάλεσε στην Τεκτονική Στοά ήταν μικρές υλικές ζημιές.

Οι περίοικοι, που ειδοποίησαν την Αστυνομία, έκαναν λόγο για ισχυρή έκρηξη και αισθητό ωστικό κύμα. Δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ εντοπίστηκαν τα υπολείμματα του μηχανισμού. Έχει κλείσει η οδός Αχαρνών και στα δύο ρεύματα, από τη διασταύρωση με την οδό Μακεδονίας μέχρι την πλατεία Βάθη.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%91%ce%a5%ce%a4%ce%9f%ce%a3-%ce%95%ce%99%ce%9d%ce%91%ce%99-%ce%9f-61%ce%a7%ce%a1%ce%9f%ce%9d%ce%9f%ce%a3-%ce%a0%ce%9f%ce%a5-%ce%97%ce%98%ce%95%ce%9b%ce%95-%ce%9d%ce%91-%ce%a4%ce%99%ce%9d%ce%91/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .