Παρασκευή, Αυγούστου 18

Συντάξεις κοροϊδίας με πολλα χρόνια εργασίας δίνουν ψίχουλα, και οι κοπρίτες πολιτικοί που κάθονται αρπάζουν 9.000 χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα! Αυτή είναι η Δημοκρατία τους !

Καταφτάνουν οι γελοίες πληρωμές συντάξεων του Σεπτεμβρίου

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Πλησιάζει η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι πληρωμές των συντάξεων του Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα αρχίσουν να καταβάλλονται.

Αυτό είναι το πρόγραμμα
Οι κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Σεπτεμβρίου 2023 των συνταξιούχων που προέρχονται:

– Από τα πρώην ταμεία ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ θα καταβληθούν στις 28 Αυγούστου 2023, ημέρα Δευτέρα

– Από τα πρώην ταμεία ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Τραπεζών, ΟΤΕ, λοιπών εντασσόμενων (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ) και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9 θα καταβληθούν στις 29 Αυγούστου 2023, ημέρα Τρίτη

– Από τα πρώην ταμεία ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Τραπεζών, ΟΤΕ, λοιπών εντασσόμενων (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ) και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8 θα καταβληθούν στις 30 Αυγούστου 2023, ημέρα Τετάρτη

Σημειώνεται ότι τα χρήματα στους λογαριασμούς των συνταξιούχων (ανάλογα με την τράπεζα) πιστώνονται από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .