Σάββατο, Αυγούστου 26

Bianca Censori: Η σύντροφος του Kanye West κυκλοφορεί δημόσια σχεδόν γυμνή

girl-2

Εκκλήσεις από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων προς την ιταλική αστυνομία να τιμωρήσει τη νέα «σύζυγο» του Kanye West, Bianca Censori, μετά την τελευταία της εντυπωσιακή εμφάνιση στη γειτονική χώρα.

Η Αυστραλή αρχιτέκτονας, 28 ετών, πυροδότησε διαμάχες στην Ιταλία καθώς «κυκλοφορεί σχεδόν

γυμνή»- κατά την πρόσφατη έξοδό της με τον 46χρονο Kanye, φορούσε ένα εξωφρενικά γυμνό body.

 

Η προκλητική εμφάνιση

Η 28χρονη επέλεξε ένα εφαρμοστό διάφανο, στο χρώμα του δέρματος, μπλουζάκι, χωρίς στηθόδεσμο, όπου για να καλύψει τις θηλές της αναγκάστηκε να επιστρατεύει τη μαύρη τσάντα της.

Οι φωτογραφίες της νέας εξόρμησης του ζευγαριού, δημοσιεύτηκαν αποκλειστικά από την Daily Mail Australia, το οποίο αναφέρει ότι χρήστες του διαδικτύου αξιώνουν από τις τοπικές αρχές να τιμωρήσουν την Bianca για τις ενδυματολογικές επιλογές της.

Να παρέμβει η αστυνομία

«Είναι περίεργο που δεν έχει συλληφθεί. Η Ιταλία είναι πολύ συντηρητική και σε αυτή την περίπτωση δικαίως!», έγραψε ένας χρήστης. «Ελπίζω η Ιταλία να τους διώξει και τους δύο από τη χώρα. Δεν χρειάζονται αυτό το ζευγάρι να τη μολύνει», εξαγριώθηκε ένας άλλος, και συμφώνησε κάποιος άλλος: «Εντελώς ασέβεια προς μια συντηρητική καθολική κουλτούρα. Οι Ιταλοί έπρεπε να τους είχαν διώξει».

 .makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .