Τρίτη, Αυγούστου 1

Απασφάλισε ο Τραμπ: Θα διώξω τις Τρανς από τα γυναικεία αθλήματα, θα κλείσω γιατρούς στη φυλακή!

ΤΡΑΜΠ

Σκληραίνει την στάση του έναντι της «ατζέντας» των δημοκρατικών αναφορικά με την δικαιώματα των Τρανς και τις χειρουργικές επεμβάσεις σε ανήλικα παιδιά, ο τέως αμερικανός πρόεδρος.

Ο Τραμπ ανακοίνωσε σχέδιο για τον τερματισμό του ακρωτηριασμού παιδιών και στις 50 πολιτείες από «την πρώτη μέρα της διακυβέρνησης του».

«Ας βάλουμε και τους γιατρούς που το διευκολύνουν στη φυλακή» είπε ο Τραμπ, εννοώντας φυσικά τους γιατρούς που κάνουν επεμβάσεις αλλαγής φύλου σε ανήλικα.

«Την πρώτη μέρα, θα υπογράψω ένα εκτελεστικό διάταγμα για τη μείωση της ομοσπονδιακής χρηματοδότησης για οποιοδήποτε σχολείο προωθεί την κριτική θεωρία των φυλών, την τρανσέξουαλ παραφροσύνη και άλλο ακατάλληλο φυλετικό, σεξουαλικό ή πολιτικό περιεχόμενο στα παιδιά».

«Θα κρατήσω τους άνδρες μακριά από τα γυναικεία αθλήματα… και θα υπογράψω έναν νόμο που θα απαγορεύει τον σεξουαλικό ακρωτηριασμό παιδιών. Μπορείτε να πιστέψετε ότι πρέπει να το επιβάλλουμε αυτό και στις 50 πολιτείες;»

Η σκληρή στάση Τραμπ πάντως φαίνεται να αποδίδει, καθώς είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, ενώ προηγείται στην πρόθεση ψήφου έναντι του Μπάιντεν σε περίπτωση που επαναληφθεί το δίδυμο των εκλογών του 2020.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .