Πέμπτη, Αυγούστου 10

ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΡΑ ΤΑ ΚΟΠΡ@ΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ – ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΤΩΧΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ – ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΧΙΝΟΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΔΙΑ – ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ

TAVERNA2

Οσα έγιναν σε ταβέρνα της Καλαμάτας το βράδυ της Πέμπτης όταν συναντήθηκαν Σαμαράς, Πτωχός και Παπασταύρου.
Ένα ενδιαφέρον τραπέζι έγινε στην ψαροταβέρνα Λιμένι στην Μαρίνα Καλαμάτας, την Πέμπτη το βράδυ. Το διοργάνωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, αμέσως μετά την εκδήλωση για την στήριξή του από τον Πρωθυπουργό .
Όχι ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέστη, άλλωστε ερχόταν από την Αίγυπτο είχε μια κουραστική μέρα. Ήρθε όμως στην ταβέρνα ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μαζί με τον υπουργό Επικρατείας

Σταύρο Παπασταύρου και κάθισαν μαζί. Ήταν επίσης οι βουλευτές Μίλτος Χρυσομάλλης, Θανάσης Δαβάκης, Περικλής Μαντάς, Νεοκλής Κρητικός και ένας βουλευτής της ΝΔ που βρέθηκε στην Καλαμάτα εκεί λόγω… παραθερισμού, ο βουλευτής Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης.
Είχε ζέστη, πολλή ζέστη και να σκεφτείτε ότι οι πολιτικοί έβλεπαν τα ιδρωμένα πουκάμισα των άλλων και έλεγαν μεταξύ τους χαριτολογώντας «για να είσαι τόσο πολύ ιδρωμένος θα έκανες πολλές χειραψίες».

Το μενού ήταν νόστιμο αλλά ελαφρύ. Ήτοι σαγανάκι, γυαλιστερές, κυδώνια, αχινοσαλάτα, μύδια ρύζι κτλ. Αλλά δεν είχε τόσο σημασία τι έφαγαν αλλά τι ειπώθηκε. Την συζήτηση ή μάλλον την εξιστόρηση γεγονότων ανέλαβαν εργολαβικά, θα έλεγα, οι Σαμαράς, Παπασταύρου και Πτωχός για τα όσα συνέβαιναν στα πέτρινα χρόνια των μνημονίων με την τρόικα. Ειπώθηκαν τα πάντα, ακόμα και τα φαιδρά γεγονότα με τον Τόμσεν (τον Mr blue eyes, όπως ορισμένοι τον έλεγαν) και την παρέα του, τις αστοχίες του στο ελληνικό πρόγραμμα, ή τα γεύματα που έκανε με πιτόγυρο και κάμποσο τζατζίκι ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στον 6ο όροφο του υπουργείου του και το σούσι που τους πρόσφερε καμιά φορά αντί πιτόγυρου, ίσως για να τους αλλάξει τη διάθεση.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9a%ce%91%ce%9b%ce%9f%ce%a0%ce%95%ce%a1%ce%9d%ce%91%ce%9d%ce%95-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%a4%ce%a1%ce%a9%ce%9d%ce%95-%ce%a4%ce%9f%ce%9d-%ce%91%ce%93%ce%9b%ce%95%ce%9f%ce%a1%ce%91-%ce%a4%ce%91-%ce%9a/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .