Παρασκευή, Αυγούστου 11

Ε όχι και Νέρωνας ο Κυριάκος!

 Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Εκατοντάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βρήκαν την ευκαιρία έπειτα από την δημοσίευση της μεγάλης έρευνας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, να επιτεθούν πάλι στον πρωθυπουργό μας.

Σύμφωνα με την έρευνα, από το 2017 μέχρι και το τέλος Ιουλίου 2023, 11 μεγάλες πυρκαγιές έχουν κάψει περισσότερα από 550.000 στρέμματα στην Περιφέρεια Αττικής,

σύμφωνα με τις αναφορές από την Υπηρεσία Ταχείας Χαρτογράφησης Copernicus και το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο για Δασικές Πυρκαγιές (EFFIS).

Το γεγονός ότι από τα 550.000 στρέμματα, τα 460.000 περίπου έχουν καεί επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη, έδωσε την ευκαιρία στους γνωστούς – αγνώστους για τοξική αντιπολίτευση. Μέχρι Νέρωνα χαρακτήρισαν τον πρωθυπουργό μας οι αμετροεπείς!

Είναι προφανές, ότι για αυτή την μεγάλη καταστροφή, ευθύνεται η πανδημία, ο πόλεμος στην Ουκρανία, η κλιματική κρίση και πιθανότατα ο Σάουρον. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο Κυριάκος και το περιβόητο «επιτελικό κράτος» που στέλνει ακόμα και χαλασμένα Καναντέρ στην Κύπρο. 

Όλα αυτά κρίθηκαν στις πρόσφατες εκλογές, όπως θα έλεγε και ο Τρισμέγιστος Άρης Πορτοσάλτε.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .