Σάββατο, Αυγούστου 12

Επίθεση γ#φτων με πέτρες και καδρόνια σε αστυνομικούς επειδή τούς ζήτησαν να χαμηλώσουν τη μουσική -Τέσσερις στο νοσοκομείο

 Γέμισε η Ελλάδα από γ#φτους με τόσα επιδόματα που τους δίνει η κυβέρνηση ήρθαν απ' όλα τα γύρω κράτη εδώ !

αστυνομια

Αγριο επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Ζεφύρι, δίπλα από το τοπικό αστυνομικό τμήμα με πρωταγωνιστές γ#φτους που επιτέθηκαν με τσιμεντόλιθους και καδρόνια σε ομάδες ΟΠΚΕ, γιατί οι αστυνομικοί πήγαν σε σπίτι και ζήτησαν να χαμηλώσουν τη μουσική μετά από παράπονα πολιτών για

ηχορύπανση.

Μάλιστα, το πιο σοβαρό που καταγγέλλουν οι αστυνομικοί είναι ότι, εκτός από τη «βροχή» από πέτρες, δέχθηκαν και επίθεση από αυτοκίνητο στο Ζεφύρι, στο οποίο επέβαιναν δυο γ#φτοι, που κατευθυνόταν με ταχύτητα κατά πάνω τους με αποτέλεσμα την τελευταία στιγμή να το αποφύγουν και να γλιτώσουν από θαύμα!

Από τη «μάχη» στο Ζεφύρι, συνελήφθησαν 2 άτομα ηλικίας 22 και 28 ετών, ο οδηγός του οχήματος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, ενώ 4 αστυνομικοί τραυματίστηκαν στα πόδια και στα χέρια και μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Αναλυτικά η άγρια επίθεση
Το άγριο συμβάν, στην Αττική του 2023, σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα. Ομάδα αστυνομικών, μετέβη σε οικία Ρομά δίπλα από το ΑΤ μετά από παράπονα πολιτών και τους έκαναν παρατήρηση να χαμηλώσουν την μουσική, που έπαιζε πολύ δυνατά. Αυτή ήταν και η αρχή του άγριου επεισοδίου.

Οι γ#φτοι, σε έξαλλη κατάσταση, ξεκίνησαν να πετάνε πέτρες στους αστυνομικούς αλλά και να έρχονται σε μάχη σώμα με σώμα χτυπώντας τους με καδρόνια. Όμως, το πιο σημαντικό όπως λένε, είναι ότι εμφανίστηκε ένα μαύρο όχημα μάρκας Citroen στο οποίο επέβαιναν 2 άτομα και πλησίαζε με μεγάλη ταχύτητα προς το μέρος τους, πλην όμως εκείνοι κατάφεραν να το αποφύγουν την τελευταία στιγμή και να γλιτώσουν.

Από το επεισόδιο, κατάφεραν να συλλάβουν 2 άτομα τα οποία φέρεται να ξεκίνησαν την επίθεση ενώ οι 4 αστυνομικοί, που τραυματίστηκαν από τσιμεντόλιθους και ξύλα, μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%b3%cf%86%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%ad%cf%84%cf%81%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b4%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%cf%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .