Τρίτη, Αυγούστου 22

Συναγερμός στον Έβρο: Μετακινούν πυρομαχικά – Άφησαν αφύλακτες αποθήκες του Στρατού

Συναγερμός
έχει σημάνει στις στρατιωτικές δυνάμεις του Έβρου, την ώρα που οι φωτιές μαίνονται ανεξέλεγκτες και καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, βρίσκεται σε εξέλιξη η εκκένωση υπέργειων αποθηκών με πυρομαχικά, οι οποίες βρίσκονται κατά στα πύρινα μέτωπα. Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τα πυρομαχικά τεθωρακισμένων στις Σάπες Ροδόπης, μεταφέρονται σε ασφαλέστερες αποθήκες τύπου «ιγκλού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τοπικά μέσα, τα ξημερώματα της Τρίτης, οι φλόγες πέρασαν μέσα στο πεδίο βολής «Αλίκη» και ακούστηκαν εκρήξεις από πυρομαχικά.

Άφησαν αφύλακτες αποθήκες πυρομαχικών στην Αλεξανδρούπολη

Την ίδια στιγμή, το militaire.gr αναφέρει ότι στο χωριό Παλαγία, στην Αλεξανδρούπολη όπου υπάρχουν αποθήκες με πυρομαχικά, βρίσκονταν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο, δόθηκε εντολή να αποσυρθούν για να επιχειρήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς που απειλούσε το νοσοκομείο.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η φωτιά πέρασε στο χωριό και απείλησε τις αποθήκες.

Σημειώνεται ότι μετά από το φιάσκο στη Νέα Αγχίαλο, το σκηνικό παραλίγο να επαναληφθεί όχι μόνο στον Έβρο, αλλά και στην Ελευσίνα.

Η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε τρία μέτωπα στον Ασπρόπυργο, μπήκε μέσα στον χώρο της 112 ΠΜ, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι η κυβέρνηση αδυνατεί να προστατεύσει τις αμυντικές εγκαταστάσεις της χώρας.

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το μέσο «Ειδήσεις Μεγάρων» διακρίνονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής να επιχειρούν μέσα στην 112 Πτέρυγα Μάχης.

Μάλιστα, βίντεο δημοσίευσε και το ieidiseis, το οποίο αναφέρει ότι σύμφωνα με μαρτυρίες, η φωτιά ξέσπασε από από την πλευρά του Θριάσιου, το πάρκινγκ του οποίου εκκενώθηκε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο στρατόπεδο τα ξερά χόρτα έφταναν τα 3 μέτρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .