Τετάρτη, Αυγούστου 23

ΑΠΟΚΟΣΜΕΣ εικόνες! Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ τυλιγμένη σε καπνούς...

Οι μεγάλες φωτιές που καίνε στη Φυλή και τον Ασπρόπυργο έχουν δημιουργήσει ένα ζοφερό σκηνικό στην Αττική.  Τον γύρο του διαδικτύου κάνει έν...

Οι μεγάλες φωτιές που καίνε στη Φυλή και τον Ασπρόπυργο έχουν δημιουργήσει ένα ζοφερό σκηνικό στην Αττική. 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με την αποκοσμη εικόνα της Ακρόπολης «τυλιγμένης»  σε σύννεφα μαύρου καπνού και στο βάθος διακρίνεται η Πάρνηθα και οι φλόγες που ξεπηδούν από τους πρόποδές της.

Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Φυλή μέσα σε λίγη ώρα έγινε ανεξέλεγκτη δημιουργώντας μια αποπνικτική ατμόσφαιρα σε μεγάλη έκταση της Αττικής.

Σπίτια και αγροτοδασικές εκτάσεις έχουν παραδοθεί στις φλόγες, κάτοικοι και ζώα έτρεχαν να απομακρυνθούν από την περιοχή, ενώ γύρω τους η πύρινη λαίλαπα κατάπινε τα πάντα στο διάβα της.

Πλέον το μεγάλο «στοίχημα» κατά τη διάρκεια της νύχτας, είναι να μην εξαπλωθεί η φωτιά στην Πάρνηθα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις και του εθελοντές να επιχειρούν να στήσουν αντιπυρικές ζώνες.

Tο σχετικό βίντεο είναι του Άρη Μεσσήνη, επικεφαλής στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .