Σάββατο, Αυγούστου 12

Δεν αφήνουν τον Κυριάκο να βγάλει διάγγελμα!

Η ομάδα επικοινωνίας του Μαξίμου, περιορίζει τον αυθορμητισμό του πρωθυπουργού


 Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Όσοι κατηγορούν τον πρωθυπουργό για «εξαφάνιση» έπειτα από τα φρικτά γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας, έχουν άδικο.

Ο Κυριάκος από την πρώτη στιγμή ήθελε να παρέμβει με διάγγελμα, καθώς στενοί συνεργάτες του είχαν ήδη καταλήξει στην επιχειρηματολογία προκειμένου να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις από την ναζιστική εισβολή και την δολοφονία Έλληνα λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας.

Ο πρωθυπουργός στο διάγγελμα που όμως δεν έγινε, θα αναφερόταν στις θεωρίες των δύο άκρων, σε ραντεβού θανάτου αντιμαχόμενων οπαδών, και θα διαβεβαίωνε το πανελλήνιο ότι θα αλλάξει τα πάντα στην αστυνομία, καθώς όπως αποκαλύπτουν και κορυφαίοι υπουργοί όπως ο Δημήτρης Καιρίδης, παρέλαβε χάος από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Όσοι δε ισχυρίζονται ότι ο Κυριάκος δεν έβγαλε διάγγελμα για να μην χαλάσει τις διακοπές του, διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις. Ο Κυριάκος έχει βγάλει αρκετά διαγγέλματα ενώ βρισκόταν σε διακοπές, καθόλη τη διάρκεια της τετραετίας. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός του Μαξίμου, είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, πράγμα που επιτρέπει στον Κυριάκο να βρίσκεται στην Τήνο και να νομίζεις ότι σου μιλάει από το γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο λόγος λοιπόν που το συγκεκριμένο διάγγελμα δεν έγινε ποτέ, ήταν η έντονη αντίδραση των εισαγόμενων επικοινωνιολόγων που μάχονται προσωπικά για την εικόνα του Κυριάκου.

Κατάφεραν μάλιστα να κάμψουν την επιμονή του πρωθυπουργού, υπενθυμίζοντας του πως αυτός ήταν η «προηγούμενη κυβέρνηση».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .