Τετάρτη, Αυγούστου 23

Σοκαριστικό ατύχημα σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ: Ηχείο ξεκόλλησε και έπεσε στο κεφάλι επιβάτιδος! Δεν περισσεύουν λεφτά από τους κλέφτες για καινούργια λεωφορεία για κοιτάξτε τα πόθεν έσχες και θα τρομάξετε είναι βέβαια μόνο αυτά που δεν κρύβουν

 Η άτυχη γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο

Ένα ατύχημα που δεν έχει προηγούμενο, έλαβε χώρα σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ. Ηχείο ξεκόλλησε από την οροφή και έπεσε στο κεφάλι επιβάτιδος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που το λεωφορείο 815 εκτελούσε το δρομολόγιό του,

ένα ηχείο έφυγε από την οροφή και έπεσε σε μία γυναίκα που επέβαινε. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί στο κεφάλι και το σημείο να έχει γεμίσει αίματα. Συνεπιβάτες της και συνάδελφοί της που μαζί πήγαιναν δουλειά, της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ και ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε και προσφέρθηκε να τη μεταφέρει σε νοσοκομείο. Τελικά οι συνάδελφοί της πήγαν τη γυναίκα στο νοσοκομείο, ενώ υπήρξε και μεγάλη καθυστέρηση στο δρομολόγιο, λόγω του τραυματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .