Τετάρτη, Αυγούστου 30

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ : ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΡΟΩΡΑ!


 Πριν ασχοληθούμε με το πραγματικό οπλοστάσιο του ψυχολογικού, υβριδικού, τηλεκατευθυνόμενου και συγκαλυμμένου πολέμου που πυρπόλησε το βιός και τον δασικό πλούτο των Ελλήνων — ιδίως στην ακριτική ύπαιθρο — δεν πρέπει να υποτιμούμε την καθαρόαιμη Βλακεία της Εξουσίας που αναφύεται μέσα από τις στάχτες.
 Το αμαρτωλό Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων (CDC) των ΗΠΑ, βρέθηκε πρόσφατα στην ανάγκη να παρέμβει, καθώς τα ΜΜΕ εμφάνιζαν πολλά περιστατικά λιποθυμίας απλών ανθρώπων και τηλεπαρουσιαστών που φορούσαν τις γνωστές μας «μάσκες» για να προστατευτούν από την αποπνικτική ατμόσφαιρα των πυρκαγιών στην περιοχή τους.
 Στην προσπάθεια όμως να προειδοποιήσει τους πολίτες πως η μασκοφορία δεν προστατεύει την αναπνοή από τα αιωρούμενα σωματίδια της κάπνας, το CDC έμμεσα παραδέχτηκε πως η ιατρική μάσκα είναι ακόμα πιο άχρηστη ως μέσο προστασίας για την επόμενη ανθυποπαραλλαγή του κρυολογήματος Κορωνοϊού που «μαγειρεύεται» να ξεσπάσει διεθνώς το φθινόπωρο.
 «Οι υφασμάτινες μάσκες που χρησιμοποιούνται για να επιβραδύνουν την εξάπλωση της Covid-19 δεν προσφέρουν την παραμικρή προστασία έναντι του καπνού της πυρκαγιάς», τονίζει η ανακοίνωση του CDC. «Οι μάσκες αυτές δεν συλλαμβάνουν τα μικρά σωματίδια που αιωρούνται στον καπνό της πυρκαγιάς και τα οποία μπορούν να βλάψουν την υγεία σας. Περιορίσετε το χρόνο σας σε εξωτερικούς χώρους όταν η ατμόσφαιρα είναι καπνισμένη. Μάθετε πώς μπορείτε να προστατευτείτε από τον καπνό της πυρκαγιάς: https://bit.ly/3kSMjl9.» 
Με δεδομένο όμως ότι τα αιωρούμενα σωματίδια Κορωνοϊού είναι τουλάχιστον 100 φορές μικρότερα από τα αντίστοιχα του καπνού — 0,1 μm έναντι 10 μm (μικρόμετρα ή εκατομμυριοστά του μέτρου ή χιλιοστά του χιλιοστού) — το CDC πιάστηκε στη φάκα της δικής του Απάτης.
 
 Είδαμε ήδη κάποιους να ξαναφοράνε μάσκα στην ομίχλη απο τα αποκαΐδια της Πάρνηθας στο κέντρο της Αθήνας, με 35 βαθμούς Κελσίου. Είναι όμως πολύ περισσότεροι αυτοί που δεν κρύβουν την αγανάκτηση και αποτροπιασμό τους για τον ψυχολογικό, βιολογικό, φυσικό και οικονομικό πόλεμο που μαίνεται εναντίον τους. Δεν ξαναπέφτουν στην ίδια παγίδα υπακοής στο φόβο του θάνατου.
 Το πανί της μάσκας που επέβαλε ο Ιατροφασισμός μετά το πλανητικό πραξικόπημα του Μαρτίου 2020, ήταν το πρώτο μέσο νοητικού ελέγχου «πάνω από το πρόσωπο» κάθε ανθρώπου. Ήταν σύμβολο υποταγής στον «έλεγχο/προγραμματισμό κάτω από το δέρμα» (με την ψηφιοποίηση των βιομετρικών «ταυτοτήτων») που ευαγγελίζεται το νευρόσπαστο του WEF Γιουβάλ Χαράρι.
 Άλλο πράγμα όμως η τεχνητή «πανδημία» με τις μάσκες και τα λοκνταουν που εξωθούσε τον υπνωτισμένο κόσμο κατευθείαν στα «εμβόλια» γονιδιακής μετάλλαξης, νανοτεχνολογίας και ξαφνικίτιδας.
 Άλλο η πύρινη λαίλαπα που εξαπέλυσε παγκοσμίως η Νέα Τάξη Πραγμάτων αυτό το καλοκαίρι (αφού την «δοκίμαζε» και τελειοποιούσε επί 30 χρόνια στην Ελλάδα), χωρίς όμως αυτό να οδηγεί λογικά στην μαζική αποδοχή του ψηφιακού προγραμματισμού μέσω της «κάρτας του πολίτη» και του ψηφιακού νομίσματος των κεντρικών τραπεζών (CBDC). Αντιθέτως όλοι τρέχουν να ανανεώσουν της παλιές τους «ταυτότητες» — και καλά κάνουν! — γνωρίζοντας πως οι καινούργιες μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και Αυτοανάφλεξη του κατόχου.
 Κάπου χάθηκε στις στάχτες της δασοκτονίας η αλληλουχία μέσων και στόχων της ΝΤΠ! 
 Η πρόωρα γενικευμένη προσφυγή στο οπλοστάσιο της Γεωμηχανικής και της Κατευθυνόμενης Ενέργειας κατά εμπολέμων (Ουκρανία/Ρωσία) και αμάχων (ιδίως σε Ελλάδα, Καναδά, Καλιφόρνια, Χαβάη, Νότια Αφρική κλπ.) ξεφτιλίζει το παραμύθι της «ανθρωπογενούς» κλιματικής αλλαγής, αποκαλύπτοντας τους πραγματικούς κατασκευαστές της και τα ανδρείκελα του Βαθέως Κράτους που την διαχειρίζονται σε κάθε μια στοχοποιημένη χώρα του πλανήτη.
Για τους Επικυρίαρχους δεν ήταν επίδειξη δύναμης αλλά ξέσπασμα οργής και αδιεξόδου μπροστά στον εκτροχιασμό των σχεδίων τους από τις αρχές του 2022. Έτσι έκαψαν το χαρτί μιας επόμενης τεχνητής καταστροφής ή σκηνοθετημένου «διαστημικού πολέμου». 
Αλλά επ’ αυτού θα επανέλθουμε πιο …διεξοδικά σε άλλο κείμενο.

 https://www.triklopodia.gr/%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%b7%cf%83-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%83-%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%83-%cf%80%ce%b5%cf%86%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .