Κυριακή, Αυγούστου 6

Χρειαζόμαστε δημάρχους και περιφερειάρχες που θα υπηρετήσουν πιστά τον Κυριάκο…

Όποιος δηλώσει υποταγή στον Κυριάκο τον Λεοντόκαρδο, μπορεί να γίνει φεουδάρχης…

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Με σιδηρά πυγμή, ο Κυριάκος βάζει τέλος στο παραμύθι των αυτοδιοικητικών που «εκλέγονται για να υπηρετήσουν τις τοπικές κοινωνίες». Όποιος έχει αυτή την άποψη, καλύτερα να μην κατέβει υποψήφιος, γιατί δεν θα έχει καμία τύχη καθώς θα βρει το «σύστημα Μαξίμου» απέναντι του.

Αντίθετα, σε δήμους και περιφέρειες, ειδικά εκεί που πρόκειται να βρέξει χρήμα, θα προαχθούν, θα επιβληθούν και θα εκλεγούν

άνθρωποι που είναι αποφασισμένοι να υπηρετήσουν τον Κυριάκο και μόνον αυτόν.

Το είδαμε στην περιφέρεια Αττικής, το βλέπουμε τώρα στη Μύκονο με την αποκαθήλωση του νυν δημάρχου διά στόματος Μαξίμου μάλιστα, θα το δούμε σε κάθε δήμο, κάθε κοινότητα, κάθε δημοτικό διαμέρισμα το οποίο μπορεί να αποτελέσει σημείο ενδιαφέροντος για τον πρωθυπουργό μας.

Όποιος λοιπόν θέλει να ασχοληθεί με τα αυτοδιοικητικά, θα δηλώσει πρώτα την απόλυτη υποταγή του στον κυβερνήτη Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως ακριβώς γινόταν με τους Βρετανούς εστεμμένους και τους κατά τόπους φεουδάρχες.

Κυριάκος, ο Λεοντόκαρδος.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .