Κυριακή, Αυγούστου 20

ΓΙΑΤΙ οι ξένοι πουλάνε τα σπίτια τους στην Πάρο και φεύγουν...

Νίνα Δρούγκα Στην Πάρο την τελευταία δεκαετία είχαν αγοράσει σπίτια πολλοί εύποροι Γάλλοι. Τώρα τα πουλάνε και φεύγουν. Η απάντηση στο γιατί...


Νίνα Δρούγκα
Στην Πάρο την τελευταία δεκαετία είχαν αγοράσει σπίτια πολλοί εύποροι Γάλλοι. Τώρα τα πουλάνε και φεύγουν. Η απάντηση στο γιατί, είναι επειδή η Πάρος δεν είναι η Πάρος που γνώρισαν πριν από πέντε - δέκα χρόνια. Δεν τους αρέσει η υπερβολική κίνηση στους δρόμους, οι υποδομές του νησιού δεν μπορούν να αντέξουν τον αριθμό των επισκεπτών, οι επιχειρηματίες της εστίασης το έχουν γυρίσει όλοι στο “βλαχοκυριλέ”, ανοίγουν all day καφεμπαρ, σούσι και μεξικάνικα, η διεθνής κουζίνα επικρατεί, η “πειραγμένη” ελληνική κουζίνα από διάφορους τηλεοπτικούς ψευτοσεφ δεν τρώγεται, τα ταβερνάκια λιγοστεύουν, οι παραλίες εξαφανίζονται κάτω από ομπρέλες. Το νησί χάνει το “χρώμα” του, δε θυμίζει Κυκλάδες.
Πηγή: Reporter.gr

 http://www.press-gr.com/2023/08/blog-post_939.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .